“GENÇLER BİZİM KIYMETLİLERİMİZ”

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) Edirne Başkanı İsa Vural ve ÜNİAK Edirne Yürütme Kurulu üyeleri Edirne İl Başkanı Belgin İba’yı ziyaret etti.

“GENÇLER BİZİM KIYMETLİLERİMİZ”

AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) Edirne Başkanı İsa Vural ve ÜNİAK Edirne Yürütme Kurulu üyeleri Edirne İl Başkanı Belgin İba’yı ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Şubat 2022 Perşembe 06:45
“GENÇLER BİZİM KIYMETLİLERİMİZ”

İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz, ÜNİAK Edirne Başkanı İsa Vural ve ÜNİAK Edirne Yürütme Kurulu ile bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, onlarla sohbet ederek gençlerin dileklerini beklentilerini dinledi.

Büyük heyecanla projelerinden bahsederek Başkan İba’dan destek isteyen gençler, taleplerinin karşılanmasından dolayı gurur ve mutluluğu aynı anda yaşadı.

Geleceğin teminatı olan gençlerin yerinin her zaman ayrı olduğunu ve onları çok önemsediklerini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Gençlerimiz bizim en kıymetlilerimiz, Edirne’mizi, vatanımızı emanet edeceğimiz isimler, bizim geleceğimiz... Onların beklentileri ve fikirleri bizler için bu nedenle büyük önem taşıyor. Kendilerine ve programlarına sonuna kadar destekçi olmayı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Mart ayında gerçekleştirecekleri Çanakkale tarihe yolculuk gezisi için Başkan İba'dan ulaşım desteği talebinde bulunan Üniversiteli AK Gençlik ekibi, sağladığı desteklerden dolayı Başkan İba’ya teşekkür etti.

Bu desteği gençlere temin edeceğini söyleyen Başkan İba, programının uygun olması halinde bu gezide gençlere bizzat eşlik etmeyi çok istediğini aktardı.

Bu planlar dışında gençlerle pek çok yeni proje ve fikir üzerine görüşen Başkan İba, "ÜNİAK ve gençlerimiz için fikirler, projeler üretmek, onlara Edirne’mizde yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu hissettirecek organizasyonlar düzenlemek heyecan verici. Her zaman dile getirdiğim gibi, biz bu gençliğe çok güveniyor, yürekten inanıyoruz. Onları geleceğe hazırlamak, motivasyonlarını yüksek tutmak ve o güzel enerjilerini güzel işlere yönlendirmek bizim önceliklerimizdendir" şeklinde konuştu.

Ayrıca Mart ayının ilk haftası AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda başlayıp Edirne Kent ormanında buluşulacak bir çay&simit&sohbet organizasyonunun da planları yapıldı.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.