Dernek Başkanı Sezgin GELDİ yaptığı açıklamada; daha önce kamuoyuna belirttiğimiz gibi önceliğimizin çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunu çünkü onlara yapılan her hizmetin ülkemize geleceği için katkı sağlayacağını düşünmekteyiz, dedi.
Lalapaşa Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak temin edilen forma ve antrenman yelekleri düzenlenen halı saha maçında gençlerimize teslim edildi. Lalapaşa gençliği oluşturdukları takımlar ile halı saha maçı gerçekleştirdi. Maç sonrasında Cumhuriyetimizin 97. Yılı anısına kazanan takıma Cumhuriyet Kupasını Dernek Başkanı Sezgin GELDİ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi. Tüm sporcular geceyi baklava tatlısı ile de tatlı sohbet eşliğinde sonlandırdılar.
Dernek Başkanı Sezgin GELDİ gençlere teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını ve her şeyin şirin ilçemiz Lalapaşa için olduğunu ve dernek olarak anlamlı çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Haber Merkezi
