"HÜZÜNLENMEYİN CUMHUR İTTİFAKI HAZIR"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP İl Yönetimi olarak; Umutla, heyecanla ve şevkle çalıştıklarını, Edirne halkının sorunlarını Cumhur İttifakı olarak bitireceklerini belirtti.

"HÜZÜNLENMEYİN CUMHUR İTTİFAKI HAZIR"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP İl Yönetimi olarak; Umutla, heyecanla ve şevkle çalıştıklarını, Edirne halkının sorunlarını Cumhur İttifakı olarak bitireceklerini belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
02 Şubat 2022 Çarşamba 06:04
"HÜZÜNLENMEYİN CUMHUR İTTİFAKI HAZIR"

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, şunları kaydetti:

"Bereket ve bollukla dolu; huzur ve esenlikle yüklü yeni ve güzel bir Edirne'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu uğurda her güçlüğe meydan okuyacağız ve mücadele edeceğiz.

Hak ettiğimiz yere ve hedefimize ulaşmak için gece demeden, gündüz demeden Edirne için, Edirne Halkı için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

"HER KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Her haneye ulaşıp, her kapıyı çalıp, her gönüle girip MHP’nin mesajlarını ulaştıracağız ve başaracağız. Edirneli Hemşehrilerimizi ve her kesimi kucaklayacağız…

Hangi etnik kökene, dine, inanca ve dile sahip olursa olsun herkesin sevgisini kazanmak için gayret göstereceğiz…

 İlçelerimizi, Beldelerimizi, Köylerimizi adım adım gezeceğiz…

Çiftçimize, Köylümüze, İşçimize, Memurumuza, Emeklimize, Esnafımıza, Kadınımıza, Sanatkarımıza, Gencimize, Dul ve Yetimlerimize bizimle daha güzel ve müreffeh günlere ulaşacaklarını anlatacağız…

Boynu bükük, benzi sarı insanımıza daha huzurlu, güvenli ve onurlu bir şekilde yaşayacakları haberini bıkmadan-usanmadan-yorulmadan ileteceğiz…

"EDİRNE İLİMİZ NE YAZIK Kİ, İYİ YÖNETİLMİYOR"

MHP, şartlar ne olursa olsun, Edirne Meseleleri ile ilgili.. Edirne ilimiz için elinden gelen gayreti gösterip, her fedakarlığı yapacak ve bu yolda yılmadan devam edecektir.

MHP, her şartta Edirne meselelerini parti meselelerinden üstün tutmuş, Edirne ve Halkının selameti için çalışıyor!.. MHP, Edirne İlimiz ve Vatandaşımız için taşın altına elini değil canını koyandır.

Serhat Şehri Edirne İlimiz ne yazık ki, iyi yönetilmiyor, aksine kötü yönetiliyor...

Cumhur İttifakı olarak; Edirne İlimize sahip çıkacağız, Edirne’yi CHP’den kurtaracağız… Cumhur İttifakı kararlıdır.. Belediyeyi kazanacağız ve Edirne Halkımızın hizmetkarı olacağız.

İşsizliği yenecek güç Cumhur İttifakıdır.. Yoksulluğu, yolsuzluğu, yozlaşmayı bitirecek inanmışlık ve kararlılık Cumhur İttifakındadır.. Hüzünlenmeyin Cumhur İttifakı hazırdır.

2023 yılında yapılacak Milletvekili seçimlerinde ve 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimleri MHP ve Cumhur İttifakının yılı olacaktır.

Hiç kimse başkasına kirli diyecek kadar temiz değil maalesef.. Nefsinizi temize çıkarmak için karşınıza değil içinize bakın! Araya soğukluk girdi mi Ağustos sıcağında bile ısınamazsınız... Onun için "kirli siyasetten, kirli düşüncelerden ve kirli istismarlardan Edirne Halkı artık nefret ediyor.”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.