İBA, “RAMAZAN AYINA BİR KEZ DAHA ERİŞMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Nisan'ı 2 Nisan'a bağlayan gece başlayacak olan Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İBA, “RAMAZAN AYINA BİR KEZ DAHA ERİŞMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Nisan'ı 2 Nisan'a bağlayan gece başlayacak olan Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Nisan 2022 Cuma 06:05
İBA, “RAMAZAN AYINA BİR KEZ DAHA ERİŞMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

İba mesajında "Bolluk, bereket ve paylaşmanın en güzel ve yoğun yaşandığı, 11 ayın sultanı olarak tabir ettiğimiz Ramazan ayına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz" sözlerine yer verdi.

Ramazan ayının Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’in yeryüzünü Yüce Allah'ın nuruyla aydınlattığı, hayır ve bereketin haneleri donattığı bir manevi iklim ayı olduğunu da dile getiren Belgin İba “İyilik, yardımlaşma, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi için İslam alemine verilmiş bir nimettir.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmak ve Ramazan'ı manevi ruhuna uygun olarak idrak etmektir." şeklinde konuştu.

"TOPLU İFTARLARDA BULUŞACAĞIZ."

AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak Edirne'de Ramazan'ın manevi ruhunu yaşatmak için mahalle iftarları ve toplu iftarlar düzenleyeceklerini belirten İba, "Bizler de AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak, hemşehrilerimizle sokak iftarlarımızda buluşacak, Ramazan'ın birlik ve bütünlük ruhuna uygun şekilde bir arada olacak, bu manevi iklimin bizlere katacağı güzellikleri paylaşacağız" dedi.

İLK MAHALLE İFTARI, YILDIRIM BEYAZIT'TA...

"İlimizde çok sayıda farklı noktada, mahallelerimizde, ilçelerimizde düzenleyeceğimiz iftarlarda hemşehrilerimizle bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Mahalle iftarlarımızın ilkini, Ramazan-ı Şerif'in 3. iftar günü olan 4 Nisan Pazartesi akşamı Yıldırım Beyazıt Mahallemizdeki hemşehrilerimizle gerçekleştireceğiz" diyen Başkan iba, Mübarek Ramazan Ayı'nın getireceği güzelliklerden faydalanabilmeyi dilediğini belirterek sözlerini;

"Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" diye sonlandırdı.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.