İLK RAKİP FAS SÜPER LİGİNDEN OLDU

İkinci etap kamp çalışmalarına Afyonkarahisar'da devam eden Edirnespor, ilk hazırlık maçına çıktı.

İLK RAKİP FAS SÜPER LİGİNDEN OLDU

İkinci etap kamp çalışmalarına Afyonkarahisar'da devam eden Edirnespor, ilk hazırlık maçına çıktı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Ağustos 2019 Cuma 08:26
İLK RAKİP FAS SÜPER LİGİNDEN OLDU

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğunun en büyük adayları arasında yer alan Edirnespor, 2'nci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'da bulunuyor. Teknik Direktör Adnan Toros, idaresinde çalışmalarına devam eden Edirnespor'da oyuncuları görme adına Fas'ın Süper Lig takımlarından Difae El Jadidi, ile ilk hazırlık maçına çıktı. Tamamen oyuncuları görme adına yapılan hazırlık karşılaşmasından 4 -0 ile galip ayrılan Difae El Jadidi oldu. Fas takımı Difae El Jadidi, Fas'ın  en iyi Süper Lig takımları arasında gösteriliyor. Difae El Jadidi'nin birçok oyuncusu çeşitli milli takımlarda boy gösterdiği öğrenildi. Difae El Jadidi, Afyon'da 15 günden bu yana kamp  yapıyor. Karşılaşma dostluk havasında geçti. Maçtan önce Difael El Jadidi'nin kulüp başkanı Edirnespor'un teknik direktörü Adnan Toros'a plaket takdim etti.

GÜNDE ÇİFT İDMAN

Salı gününden bu yana Edirnespor'da  çalışmalar devam ediyor.Teknik Direktör Adnan Toros, oyuncuların 1.Türkiye Kupası ve BAL ligine hazırlamak için günde çift idmanla takımı yeni sezona hazırlıyor. Oyuncular Toros'dan formayı kapabilmek için var gücüyle çalışıyor.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.