İYİ PARTİ’DE YENİ YÖNETİM

İYİ Partinin Edirne yeni yönetimi belli oldu. İl Başkanı  Ekrem Demir’in başkanlığındaki  yeni yöneticiler Atatürk Anıtına çelenk koyarak görevlerine başladılar.

İYİ PARTİ’DE YENİ YÖNETİM

İYİ Partinin Edirne yeni yönetimi belli oldu. İl Başkanı  Ekrem Demir’in başkanlığındaki  yeni yöneticiler Atatürk Anıtına çelenk koyarak görevlerine başladılar.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Ekim 2018 Pazartesi 08:25
İYİ PARTİ’DE YENİ YÖNETİM

İYİ  Parti Edirne  yönetimi belli oldu. yeni yöneticiler İl Başkanı Ekrem Demir’in başkanlığında  Atatürk Anıtına Çelenk koyarak görevlerine başladı.

 Atatürk  Anıtı önündeki törene İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar da katıldı.

Çelek konulması ardından saygı duruşu  yapıldı ve hep bir ağızdan İstiklal Marşının okunmasından sonra  söz alan İl Başkanı  Ekrem Demir, “ Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük Devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü bugün burada  bir kez daha saygı  ve minnetle anıyoruz.

Atatürk’ün “özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” sözünü   kendine rehber almış bir partinin mensupları olarak, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır.” dedi

ANDIMIZI  YASAKLADILAR

Demir konuşmasını şöyle sürdürdü” Atam, Her geçen gün nutukta söylediğin sözlerin ne kadar anlamlı olduğunu  daha fazla hissetmeye ve anlamaya başladık.

Tıpkı, Türk Gençliğine Hitabe’de söylediğin son paragrafta  belirtildiği  üzere: “ Ey Türk  istikbalinin evladı, İşte bu ahval ve şerait içinde  dahi vazifen Türk İstiklal ve Cumhuriyeti’ni  kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” O asil kan bizi  Türklüğümüze bağlayarak ant içtik.  Ne var ki, andımızı  bile okullarımızda  yasakladılar Yasaklayanlara inat! Aziz milletinin evladı olarak senin huzurunda  yüksek sesle Andımızı haykırıyorum” dedi

Daha sonra törene katılanlar Andımızı söylediler.

İYİ Parti yönetimi 36 kişiden oluşuyor.  

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.