İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR ARTIYOR

İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, İYİ Parti’ye katılımların her geçen gün arttığını hatırlatarak, “İYİ Parti’yi Edirne’de birinci parti yapmak için mücadele ediyoruz” dedi.

İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR ARTIYOR

İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, İYİ Parti’ye katılımların her geçen gün arttığını hatırlatarak, “İYİ Parti’yi Edirne’de birinci parti yapmak için mücadele ediyoruz” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Ağustos 2021 Cumartesi 06:11
İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR ARTIYOR

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada, son günlerde vatandaşın kendilerine karşı büyük bir teveccüh içerisinde olduğunu gördüklerini dile getirdi. İnsanların yaşadığı ekonomik sıkıntıların ve yaşanan gelişmelerle vatandaşın siyasi tercihlerinin değişmesine neden olduğunu dile getirerek, “İnsanlar artık geçim sıkıntısı yaşamaya başladıklarını ciddi ciddi  hissetmeye başladılar. Artık katı bir partizanlıktan özellikle Edirne halkı çıkmaya başladı. Bunu açık ve net görüyoruz. Zaten son süreçte yapmış olduğumuz üyelerin yüzde 65-70’i AK Parti’den istifa ederek partimize katılmalarıdır. Üyeliklerle alakalı görüştüğümüz gruplar var. Edirne’nin ileri gelenleri var. Bunlarla alakalı da görüşmelerimiz devam ediyor. Üye kayıtlarımıza devam ediyoruz. İnşallah İYİ Parti Edirne’de birinci parti yapacağız” dedi.

ZİYARETLERE DEVAM

Zafer Kaya, İY Parti Merkez İlçe yönetimi olarak kenttin dört bir yanında ziyaretlerde bulunduklarını hatırlatarak, yaptıkları ziyaretlerde halkın büyük sorunlar yaşadığını dile getirdi. Özellikle esnafın son günlerde sıkıntılar içinde olduğunu da sözleine ekleyen Kaya, “Yaşadığımız pandemi döneminde esnafımız büyük sıkıntılar yaşadı. İşler durgun. Şu anda esnafımız kirasını, SGK ödemelerini, BAĞKUR ödemelerini, personel maaşlarını ödemekte sıkıntı yaşıyor. Malum Edirne’nin en büyük gelir kaynağı komşu ülkelerden gelen turistlerdir. Son günlerde sınır kapılarındaki yoğunluklar nedeniyle komşularımızdan ülkemize gelişler oldukça azaldı. Şu anda esnafımız büyük bir sıkıntı içinde” dedi.

Köy köy, mahalle mahalle gezilere devam ettiklerin ve gittikleri her yerde muhtarlarla da görüşmeler yaptıklarını ifade eden Kaya, “Maalesef bazı muhtarlarımız talepte bulunmakta veya şikayet etmekten çekiniyor. Muhtarlarımız şikayetlerini dile getirmekten çekiniyor. Ama özellikle köylerde beklentiler çok. Biz bu konuları rapor haline getiriyoruz. Genel Merkezimize ve basın yoluyla kamuoyuna yaptığımız çalışmaları duyuracağız” şeklinde konuştu.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.