KADIN MUHTAR DUR DURAK BİLMİYOR

Edirne’nin ilk ve tek kadın muhtarı olan Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar, yapmış olduğu çalışmalarla takdir topluyor.

KADIN MUHTAR DUR DURAK BİLMİYOR

Edirne’nin ilk ve tek kadın muhtarı olan Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar, yapmış olduğu çalışmalarla takdir topluyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
31 Temmuz 2019 Çarşamba 08:18
KADIN MUHTAR  DUR DURAK BİLMİYOR

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Medrese Alibey Mahallesi’ne muhtar seçilen ve Edirne’nin tek Kadın Muhtarı olmayı başaran Nesrin Çağlar, yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor. Muhtar Çağlar, mahallede herkesin sorunuyla birebir ilgilenmeye çalıştığını söyleyerek; mahalleye bir çocuk bahçesi yapmak için birçok girişimde bulunduğunu da belirtti.

“HERKESİN SORUNUYLA BİREBİR İLGİLENMEYE ÇALIŞIYORUM”

Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar yaptığı açıklamada, “Mahallemize muhtar olduğumdan beri hiç durmadan mahalle halkımın isteklerini de göz önüne alarak çalışmalarımıza devam ediyorum. Mahallede herkesin sorunuyla birebir ilgilenmeye çalışıyorum. Mahallemizde çöp sorununa çözüm bulmaya çalıştık. Vatandaşlarımız da destek oldu. Çöp konteynırların yanlarına levhalar astırdık. Şu an için mahalledeki çocuklarımızın istekleri üzerine çocuk bahçesi için çalışmalarımız devam ediyor. Çocukların mutlu olması, benim mutluluğumdur. Yer altına kablo alınma çalışmaları devam ediyor. Mahallemizin belli bölgelerinde metruk evler var. Bu binaları tespit edip yetkili kişilerle irtibata geçerek o metruk evlerin etrafındaki alanlardaki çalılık alanları da belediye yetkililerimizle birlikte ortadan kaldırıyoruz. Bu metruk evlere madde bağımlı kişiler giriyor. Bunları da Edirne Emniyet Müdürlüğümüze ileteceğiz. Bunun gibi bir çok çalışmalarımız var. Mahalle halkımla birlikte mahallemizin tüm sorunlarını her geçen gün hızlı bir şekilde çözmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.