“KALİTELİ HİZMETİ ENFES TATLARLA SUNMAYI AMAÇLIYORUZ”
Basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladıktan sonra şubeleri hakkında bilgiler veren Köfteci Yusuf Edirne Şube Müdürü Şaban Efe, “Bizim için en önemli olan servis kalitemiz. Hizmetimizin iyi olmasına ve enfes tatlarımızın olmasına dikkat ediyoruz. O nedenle bir açılış seremonisinden çok tatlarımız ve kalitemizle öne çıkmayı hedefliyoruz. Biz Edirne’ye gelişimizi riskten ziyade fırsat olarak görüyoruz. Çünkü aynı zamanda bizim amacımız kesinlikle Trakya’dan kopuk başka bir kültürü apayrı bir şekilde buraya dayatmak değil. Biz sadece bu kültürü Trakya’ya entegre ederek ortak bir kültür değeri ortaya çıkarıp birlikte bir şey başarabilmenin arzusu içerisinde şube açılışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Biz sadece insanlara kaliteli hizmeti insanlara enfes tatlarla birlikte sunmayı amaçlıyoruz.” dedi.
“ÇOK OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ”
Olumlu geri dönüşler aldıklarını da vurgulayan Efe, “Gerek esnaflardan, gerek bölge halkından, gerekse de misafirlerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Aslında gelme amacımızdaki en büyük etkenlerden birisi de bölgeden gelen taleplerdir. Yani insanlar kısa zamanda birçok yerde bulunabiliyorlar ve bulundukları lokasyonlarda bizleri çok fazla ziyaret etme fırsatı buluyorlar. Bu ziyaretler sonrasında da bizlere güzel dönüşler oluyor. Şu anda 75 personelle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kerem Filiz