KAYA, YAŞAMINI YİTİRDİ

Lalapaşa ilçesinin eski belediye başkanlarından Hüseyin Kaya geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

KAYA, YAŞAMINI YİTİRDİ

Lalapaşa ilçesinin eski belediye başkanlarından Hüseyin Kaya geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Nisan 2024 Cumartesi 00:00
KAYA, YAŞAMINI YİTİRDİ

Alınan bilgiye göre, rahatsızlığı nedeniyle bir süreden beri tedavi gören Lalapaşa'nın 1977 ile 1984 yılları arasında belediye başkanı olan Hüseyin Kaya, tedavi gördüğü hastanede doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hüseyin Kaya’nın cenazesi Davut Emin Camii'nde öğlen kılınan namazın ardından ilçe kabristanında toprağa verildi. Cenazeye, Kaya'nın ailesi ve yakınları, Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi ile siyasi parti temsilcileri, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

Lalapaşa Belediye Başkanı Geldi yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 tarihinde kendisinden büyük gurur ile Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu partinin Lalapaşa Belediye Başkanlığı görevini 47 yıl sonra aldığım değerli büyüğüm,eski CHP'li belediye başkanımız Hüseyin Kaya'yı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.