KEŞAN'DA FUAR HAZIRLIĞI

Keşan Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Otomotiv ve İş Makinaları Fuarı 5-8 Haziran'da gerçekleşecek. Fuar öncesinde hazırlık çalışmaları sürüyor.

KEŞAN'DA FUAR HAZIRLIĞI

Keşan Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Otomotiv ve İş Makinaları Fuarı 5-8 Haziran'da gerçekleşecek. Fuar öncesinde hazırlık çalışmaları sürüyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Mayıs 2024 Perşembe 00:00
KEŞAN'DA FUAR HAZIRLIĞI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, Keşan Esnaf Odaları ve Keşan Ziraat Odası iş birliğinde düzenlenecek olan Keşan Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Otomotiv ve İş Makinaları Fuarı, 5-6-7-8 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Bu büyük organizasyon, yerli ve yabancı birçok firmanın katılımıyla Keşan'da ticaretin canlanmasına ve ekonominin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak.

Fuarın koordinasyon toplantısı, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Esnaf Odası Başkanları, Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Renkly Fuarcılık’ın sahibi Umut Güngör’ün katılımları ile gerçekleştirildi. Bu toplantıda fuarın tüm detayları ele alındı ve etkinliğin başarıya ulaşması için gerekli adımlar atıldı.

ÖZCAN  “FUAR ÜLKENİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK”

Fuarla ilgili açıklama yapan  Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, “Bu geniş çaplı organizasyon, Keşan ve çevresinin ticaret potansiyelini artırmayı ve ekonomik kalkınmayı hedefliyor. Fuarda tarım, hayvancılık, gıda, sanayi, otomotiv ve iş makineleri sektörlerinden birçok firma, ürün ve hizmetlerini sergileme imkânı bulacak. Katılımcılar, en son teknoloji ürünlerini tanıtma, yeni iş bağlantıları kurma ve mevcut iş ilişkilerini güçlendirme fırsatı yakalayacaklar" dedi.

Fuarın, sadece ticari ilişkilerin değil, aynı zamanda yerel ekonominin canlanmasına da katkı sağlayacağına vurgu yapan Başkan Özcan, “Bölge halkı, tarım ve hayvancılık sektöründeki yenilikleri yakından takip edebilecek, gıda sektöründeki gelişmeleri inceleyebilecek ve sanayi, otomotiv ve iş makineleri alanındaki en son teknolojik gelişmeleri görebilecekler. Bu durum, yerel üreticilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunarken, bölgenin ekonomik canlılığını artıracak" şeklinde konuştu.

KURUMLUR ARASI İŞBİRLİĞİ

Fuarın düzenlenmesinde büyük rol oynayan kurumlar, bölgenin kalkınmasına yönelik güçlü bir işbirliği sergiliyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, Keşan Esnaf Odaları ve Keşan Ziraat Odası'nın ortak çalışmaları, fuarın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Bu işbirliği, bölgedeki kurumlar arasında sinerji yaratarak, ekonomik ve ticari faaliyetlerin artırılmasına katkıda bulunuyor.

Son olarak iş dünyası ve ziyaretçileri 5-8 Haziran arasında fuara davet eden Özcan, “Keşan Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Otomotiv ve İş Makinaları Fuarı, bölgenin en büyük ve en kapsamlı fuarlarından biri olma özelliğini taşıyor. Tüm katılımcılara, iş dünyasına ve ziyaretçilere başarılı ve verimli bir fuar geçirmelerini diliyoruz. Bu önemli etkinliğe herkesi davet ediyor ve katılımınızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.