KEŞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Keşan Belediyesi ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında yaparak sorunlarla ilgili görüştü.

KEŞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Keşan Belediyesi ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında yaparak sorunlarla ilgili görüştü.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Nisan 2024 Çarşamba 00:00
KEŞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısında seçim yapıldı.Yapılan oylama sonucunda, Bayram Şeker ve İsmail Büyükvarlık encümen üyeliklerine seçildi. Toplantıda, Keşan'da yapılması gereken işlerle ilgili görüşmelerde bulunuldu.

Başkan Özcan, Keşan'da yeni bir dönemin başladığını belirterek, daha önce tesbit ettikleri sorunların giderilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, "ilçemizi daha yaşanılır bir hale getirmek ve halkımızın bizden beklentilerine cevap verebilmek için belirlediğimiz program çevrevesinde çalıyşacağız. En kısa süre içinde projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

MYO'DAN ZİYARET

Bu arada, Keşan Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan hocalar, Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Mehmet Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ziyaretle ilgili şöyle dedi:

"Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Kök, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özcan Çetinkaya, Öğr. Gör. Dr. Mustafa Güvenli ve Yüksekokul Sekreteri Ürküş Eren’i belediyemizde ağırladık.Trakya Üniversitesi ailemize nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür eder, akademik başarılarının devamını dileriz"

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.