KEŞAN TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

Keşan’da tarım ve hayvancılığın kalbinin attığı büyük organizasyon başladı.

KEŞAN TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

Keşan’da tarım ve hayvancılığın kalbinin attığı büyük organizasyon başladı.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
27 Mayıs 2025 Salı 00:00
KEŞAN TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

İkici Keşan Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi, Otomotiv ve İş Makineleri Fuarı, 31 Mayıs 2025 tarihlerine kadar Keşan Açık Fuar Alanı’nda (Özgün Yapı yanı) ziyaretçilerini ağırlayacak.

TOBB, Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Keşan Ticaret Borsası (KTB), Üretici Birlikleri, Esnaf Odaları ve Ziraat Odası iş birliğiyle düzenlenen fuarda, son hazırlıkların tamamlanmasının ardından üreticiler ile yatırımcılar bir araya geldi.

Açılışta konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “Bölgemizin tarım ve hayvancılık potansiyelini en iyi şekilde tanıtmak, üreticilerimize yeni kapılar açmak adına bu fuarı çok önemsiyoruz. İkinci kez gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonun, hem Keşan hem de çevre bölgeler için ekonomik ve sosyal açıdan katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tüm halkımızı bu güzel organizasyona davet ediyorum" dedi.

Fuar boyunca tarım makineleri, hayvancılık ekipmanları, gıda ürünleri, sanayi çözümleri ve otomotiv sektöründen birçok yenilik ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Katılımın yoğun olduğu fuarda çeşitli etkinlikler, seminerler ve tanıtımlar da yer alacak.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.