MAHALLELİYE 500 ÇİÇEK

Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, mahallesindeki evleri tek tek gezerek kadınlara çiçek dağıttı.

MAHALLELİYE 500 ÇİÇEK

Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, mahallesindeki evleri tek tek gezerek kadınlara çiçek dağıttı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Mart 2024 Pazartesi 00:00
MAHALLELİYE 500 ÇİÇEK

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu işi geleneksel hale getiren ve her yıl çiçek dağıtımı yapan muhtar Yaman, "Bizler için gelenek hale gelmiş çiçeklerimizle birlikte mahalle halkımızın huzuruna çıkıp çiçeklerimizi dağıttık. Biz 1 ay değil 5 yıl buradaki halkımızla mahallemiz için çalıştık. Teveccühleri ile 5 yıl daha çalışmaya devam edeceğiz. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Çok çalışacağız" dedi.

Yaman, "Mahallelimizin her zaman yanındayız. Onların bu her daim mutlu edeceğiz. Kadınlar Günü'nde kadınlarımızı kutluyorum. Onlar bizim için önemlidir, değerlidir. Onlar bizim annelerimiz, ablalarımız, teyzelerimiz büyüklerimizdir. şunu demek istiyorum. Seçimlere de az kaldı. Seçim çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu konuda da tüm mahalle halkı desteğinden dolayı da bana verdikleri destekten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Hep beraber Sabunlu Mahallemizi büyük bir aile olarak yönetmeye devam edeceğiz. Efendim peki kaç gündür çiçekleri dağıtıyorsunuz? İki gündür çiçeklerimizi dağıtıyoruz. Kapı kapı  gittik güzel bir zaman geçti. Su gibi geçti. Tatlı bir yorgunlukta da noktalamış bulunduk " şeklinde konuştu.

Mert Hamarat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.