MHP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

MHP Edirne Milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri gazetemize bir ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında MHP birinci sıra Milletvekili adayı Hakan Özkan seçim çalışmalarını ve seçilmeleri halinde neler yapacaklarını anlattı. 

MHP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

MHP Edirne Milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri gazetemize bir ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında MHP birinci sıra Milletvekili adayı Hakan Özkan seçim çalışmalarını ve seçilmeleri halinde neler yapacaklarını anlattı. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Haziran 2018 Pazartesi 22:22
MHP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET


MHP Edirne Milletvekili adayları ve teşkilat yöneticileri gazetemize bir ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında yaptıkları çalışmaları anlatan MHP birinci sıra Milletvekili adayı Hakan Özkan “9 ilçede 254 köy de çalışmalarımızı tamamladık gibi. 17 Nisan 2018 tarihinde genel başkanımızın seçimleri erken yapın çağrısıyla başlayan bir çalışma programımız var. 2 ayda 254 köy 9 ilçe merkezinde çok ciddi çalışmalar yaptık. Önümüzdeki dönem cumhur ittifakıyla yönetilecek ülkede MHP söz sahibi olacaktır ve yönetimde aktif bir şekilde rol alacaktır. En büyük amacımız bölgeye hizmet etmektir zaten uzun yıllar siyasetti il başkanlığı, ilçe başkanlığı tüm kademelerde 30 yıldır görev yaptım. Şimdi de istiyoruz ki Edirne’nin sorunlarını Çankaya’da daha iyi anlatıp bunlara çözüm bulmak. Bu güne kadar bunların ciddi anlamda yapılmadığı hep birlikte yaşadık gördük. MHP’nin önümüzdeki dönem iktidar olacağı bir yapıda istiyoruz ki bizde Edirne’nin temsilcisi olarak bulunalım. Edirne’nin sorunlarını orda dile getirelim ve çözüm bulalım. Önümüzdeki dönem inşallah biz bunları yapmak istiyoruz.” Diye konuştu.
“EDİRNE’NİN SORUNLARI ÇOK”
Edirne’nin sorunlarının çok olduğuna değinen Özkan “İşsizlikten tutun, tarımdaki yaşanan sıkıntılardan tutun, arazi satışlarından tutun, turizm varlığının ortaya çıkarılmasına kadar birçok problemle boğuşuyoruz. Edirne’miz göç veriyor, kan kaybediyor. Bunlara dur dememiz gerekiyor. En büyük arzumuz MHP’nin tarım politikalarının uygulandığı bir yapıyla Türk tarımını ayağa kaldırmak, Edirne’deki arazi satışlarına dur demek. Bunun vesilesiyle çiftçimizi yerinde para kazandırır hale getirip Edirne’den göçü engellemek.” Dedi.
“EDİRNE BU GÜN TÜRKİYE’NİN EN YAŞLI 4’ÜNCÜ İLİ”
Diğer önemli bir hususun tarihi ve kültürel varlığın daha ciddi bir şekilde üzerinde durmak olduğunu belirten Özkan “Bu kültürel ve tarihi varlığı gün yüzüne çıkartıp hem ülke hem de dünya turizmine kazandırmak istiyoruz.  Edirne’nin kurtuluşu bunlardan ibaret. Edirne bu gün Türkiye’nin en yaşlı 4’üncü ili konumunda. Edirne tarihi ve kültürel bir mirasa sahip biz bunun hakkını alsın istiyoruz. Edirne bu güne kadar bunun hakkını almadı ama MHP olarak önümüzdeki dönem bu sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz.” Dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.