MHP’YE YENİ KATILIMLAR

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, partilerine gönül verenler tüm vatandaşlara kapılarının açık olduğunu duyurarak, partilerine yeni üye olan partililere de “Hoş geldiniz” dedi.

MHP’YE YENİ KATILIMLAR

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, partilerine gönül verenler tüm vatandaşlara kapılarının açık olduğunu duyurarak, partilerine yeni üye olan partililere de “Hoş geldiniz” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Ağustos 2021 Pazartesi 06:22
MHP’YE YENİ KATILIMLAR

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, partilerine tüm vatandaşlara kapılarının açık olduğun vurguladı.

Tercan,  MHP olarak her saman halkın hizmetinde olduklarını dile getiren Tercan,  yazılı açıklamasına şöyle devam etti:

“Partimize gönül verenler, MHP Edirne il teşkilatına gelerek üye olan vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Biz her vatandaşımızın emrindeyiz. Onların derdini, sıkıntısını gidermek bizlerin asli görevidir. Üye olan vatandaşlarımız ile birlikte MHP daha güçlü oluyor ve gücüne güç katıyor. Edirne’de MHP’nin zaferi için durma yok, yorulma yok, oturma yok, yılgınlık yok, karamsarlık yok. Edirne’de Zaferi yakalamak için çalışmak, çalışmak, çalışmak var.  Hesap içinde hesap yapanlar elbet her devirde olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. Önemli olan hesabı sadece Allah rızası ve davası olanların güçlülüğü ile zafere ulaşmaktır.

MHP üzerinde kim ne hesabı yaparsa yapsın Liderin dediği gibi "MHP sel gibi, kurşun gibi, fırtına gibi geliyor." Küçük hesap yapanlar yapsın onları Allah'ta biliyor, kul da.

Bildiğiniz gibi 2023 yılında yapılacak olan milletvekilli seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi için ter dökeceğiz ve Allahın izniyle Edirne’den Milletvekili çıkaracağız.

Allah rızası için verilen böyle kutlu bir mücadelenin onuruna sahip olmak dünyada elde edilebilecek en büyük zenginliktir.  MHP Edirne’nin şah damarıdır. Edirne’de MHP’ye katılımlar çığ gibi artıyor, çığ gibi büyüyor. MHP’nin başarısı için çalışıyoruz, Edirne’de MHP rüzgarı esiyor.  Edirne’de MHP’nin başarısını herkes görecektir. MHP İl Yönetimi arkasına bakmadan yoluna devam ediyor. Evet dostlar, Milliyetçiler özüne dönüyor. Diğer siyasi partilere giden emanet oylar arık dönüş yolunda. Öze doğru, gerçek milliyetçi partiye doğru kutlu dönüşe başladı ve MHP'de buluştu. Bu dönüş birilerini ürkütüyor. Ancak korkunun artık ecele faydası yok.

Ülkücülük MHP’de olur, başka partide menfaat olur. Bİz Ülkeye, Millete hizmetin ödülünü Allah'ın rızasını ve duasını kazanmak olarak görenler; artık, bu sefere talip, zafer ordusunun içindeki yerlerini almalıdır. Hamdolsun partimize gelerek, üye olarak, sefere talip, zafer ordusunda yerlerini alıyorlar.

Mustafa Onay, Ali Demir, Elif Mısırlı, Ali Yıldırım Dadakçı, Onat Pirel, Ali Çeler, Saliha Taş, Hasan Baş, Yasemin Canbaz Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun, bereketli olsun! Gücümüze güç kattınız.”

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.