MOTOSİKLETÇİLER EDİRNE’DE BİR ARAYA GELDİ

Adrianapoli Motosiklet Kulübü tarafından bu sene 5’incisi düzenlenen ve 51 farklı motosiklet kulübünün katılım sağladığı Edirne Motosiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu.  

MOTOSİKLETÇİLER EDİRNE’DE BİR ARAYA GELDİ

Adrianapoli Motosiklet Kulübü tarafından bu sene 5’incisi düzenlenen ve 51 farklı motosiklet kulübünün katılım sağladığı Edirne Motosiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu.  

Emre SEDEF
Emre SEDEF
03 Eylül 2018 Pazartesi 09:01
MOTOSİKLETÇİLER EDİRNE’DE BİR ARAYA GELDİ

Adrianapoli Motosiklet Kulübü tarafından bu sene 5’incisi düzenlenen Edirne Motosiklet Festivali 30 Ağustos, 2 Eylül tarihleri arasında Edirne Kent Ormanı’nda gerçekleştirildi. 51 farklı motosiklet kulübünün katıldığı festivale Türkiye’nin her bölgesinden katılımcılar akın etti. Festival için şehir dışından gelen misafirler Kent Ormanı’na kurdukları çadırlarında konakladılar.3 bin civarında katılımcının olduğu festivalde motosiklet sürüşü hakkında bilgiler verildi, akşamları da katılımcılar konserler eşliğinde doyasıya eğlendi. Motosiklet tutkunları için gerekli aksesuarların satıldığı stantların da olduğu festivalde, 2’inci el motosiklet sergileri de kuruldu.

“BU FESTİVAL EDİRNE’YE KAZANIM OLACAKTIR”

Festivale katılan Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu Başkanı Özgür Candar yaptığı açıklamada bu festivallerin Edirne’ye kazandıracaklarını anlatırken, “Adrianapoli Motosiklet Kulübü festivalindeyiz. Bütün kulüplerimiz ile burada olup destek olmaya çalışıyoruz. Güzel bir organizasyon, yer süper. Bu festival Edirne’ye kazanım olacaktır. Hem esnaf açısından, hem Edirne’nin tanıtımı açısından iyi olacaktır. Motosiklet kullanıcıları hem çok gezen hem de gezdiği yeri reklam yapan kişilerdir. Bu festivallerin şehirlere müthiş getirisi olacaktır. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a da verdiği katkılardan dolayı ayrı bir teşekkür ediyoruz. Gelen katılımcılar da festivalden dolayı çok memnun. Yeterli katılımımızda var. Bundan sonra her şey daha iyi olacaktır. Herkese de Edirne’yi gezmelerini tavsiye ediyoruz.” Diye konuştu.

29-30 Eylül’de çok büyük bir Ankara sürüşü gerçekleştireceklerini de belirten Candar , “Türkiye’nin her yerinden motosikletçiler atasına sürecek. Hep birlikte Anıtkabir’e gideceğiz. Çok ciddi bir kalabalık olacak.” Dedi.

Bu sene ilk defa seçilecek motosiklet ağalığı hakkında da konuşan Candar, “Bu Edirne’ye has bir şey oldu. Biliyorsunuz Kırkpınar ağası ünlüdür. Arkadaşlarımızda böyle güzel bir şey düşünmüşler. Çok ilgi çekici oldu. İyi planladılar bunu.” Dedi

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN MOTOSİKLET KULLANICILARI GELDİ”

Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop da, “Festivalimiz 30 Ağustos gibi çok önemli bir tarihte başladı. Şu anda burada 51 farklı motosiklet kulübü var. Hemen hemen Türkiye’nin her yerinden motosiklet kullanıcıları geldi. Festivalimizde birçok eğlencemiz var. Bunun yanında paramotorla ilgili ve sürüş teknikleri ile bilgilendirme yapıyoruz. Resim sergisi, fotoğraf sergisi yapıyoruz. Edirne’ye insanların gelmesinin en büyük nedenlerinden biri sağ olsun Belediye Başkanımız Recep Gürkan burayı bize iki sene önce kattı. Edirne Kent Ormanı’nı içinde Türkiye’nin en güzel festivallerinden birini yapıyoruz. şu anda. 3000-3500 civarında bir katılımcımız var.” Diye konuştu.  

Çanakkale’den festival için gelen 60 yaşındaki Levent Atay da mayıs ayından itibaren motosikletiyle seyir halinde olduğunu belirtirken, Edirne festivalinin her sene daha da güzel bir hal aldığını söyledi.

Barış Karapaça 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.