ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi'nin farklı bölümlerinde öğrenim gören yabancı öğrenciler geleneksel hale getirilen piknikte bir araya geldi.

ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi'nin farklı bölümlerinde öğrenim gören yabancı öğrenciler geleneksel hale getirilen piknikte bir araya geldi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Mayıs 2024 Pazartesi 00:00
ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından organize edilen piknikte, 25 farklı ülkeden 60 öğrenci bir araya gelerek, "Uluslararası Öğrenciler Kardeşlik Pikniği'nde yeme içmenin dışında kendi aralarında eğlence ve yarışmalar düzenlediler.

Uluslararası Öğrenci Dernek Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, pikniği geleneksel hale getirdiklerini belirterek, amaçlarının birlik beraberlik olduğunu söyledi. Altun, şöyle devam etti:

"Dernek olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılında Trakya Üniversitesinde okuyan Orta Asya ve Balkan ülkelerinden gelen 25 farklı ülkeden 60 Uluslararası misafir öğrencilerimiz ile yıllardır geleneksel hale gelen "Uluslararası Öğrenciler Kardeşlik Pikniği" etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimize kavurma ve köfte ikramında bulunduk. Bunun yanı sıra Ödüllü çuvalda yürüme, yumurta taşıma, halat çekme, sandalye kapmaca, dart yarışmaları düzenledik. Dernek başkanımız Sayın Hakan Çalışkan ve Başkan yardımcımız Sayın Nahide Demir dereceye giren uluslararası öğrencilerimize ödüller ve hediyeler verdiler. Yarışmalar, oyunlar eşliğinde güzel bir gün geçirdik. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tabii dönem sonuna kadar program ve etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek"

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 06.05.2024 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.