SAROS MECLİSİ VE KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

Edirne İl Genel Meclisi Toplantısı’nda Saros Turizm Merkezi'nde Yeni Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonlar Seçildi. Edirne Saros Turizm Merkezi Alt Yapı Hizmet Birliği Meclisi Üyeleri Belirlendi.

SAROS MECLİSİ VE KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

Edirne İl Genel Meclisi Toplantısı’nda Saros Turizm Merkezi'nde Yeni Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonlar Seçildi. Edirne Saros Turizm Merkezi Alt Yapı Hizmet Birliği Meclisi Üyeleri Belirlendi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Nisan 2024 Pazartesi 00:00
SAROS MECLİSİ VE KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

Edirne Saros Turizm Merkezi Alt Yapı Hizmet Birliği Meclisi'nde yapılan seçimler sonucunda asıl üyeliklere Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Şenol Kılıç, Cevdet Kurt, Sezgin Gündoğu, Aladdin Öztürk, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) ise Taner Altın, Mutlu Kırman, Mustafa Çınarkök, Hakan İlkdoğmuş aday oldu.

Yedek üyeliklere ise CHP grubunda Mehmet Güneş Yılmaz ve Vedat Koyuncu, AK Parti grubunda da Nergiz İnce ve İbrahim Dalkıran aday oldu.Yapılan oylamada CHP grubunun asıl ve yedek üyeliklere adayları 21 oy alarak üyeliklere seçilirken, AK Parti grubunun adayları ise 7 oy aldı.Seçim sonrası toplantıda İhtisas Komisyonu üye seçimine geçildi ve gerçekleştirilen oylamalarda bütün komisyonlar oy birliği ile kabul edildi.İşte Yeni Komisyonlar:

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda Mehmet Güneş Yılmaz, Şenol Kılıç, Aladdin Öztürk, Çiğdem Gegeoğlu, Ata Tülü, Mutlu Kırman, Mustafa Çınarkök yer aldı.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Şenol Kılıç, Çiğdem Gegeoğlu, Aladdin Öztürk, Mehmet Güneş Yılmaz, Ata Tülü, Mutlu Kırman, Mustafa Çınarkök yer aldı.

Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu’nda Halil Akdağ, Salih Akar, Kutay Özköse, Serdar Çığla, Serdar Özvatan yer aldı.

Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda Serdar Çığla, Kutay Özköse, Salih Akar, Halil Akdağ, Nergiz İnce yer aldı.

Araştırma ve İnceleme Komisyonu’nda Ahmet Sarıgül, İsmail Alış, Mustafa Üstün, Vedat Koyuncu, Hakan İlkdoğmuş yer aldı.

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu’nda Vedat Koyuncu, Ahmet Sarıgül, İsmail Alış, Mustafa Üstün, İbrahim Dalkıran yer aldı.

Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’nda Remzi Subaş, Tunay Aslan, Niyazi Yoldaş, İsmail Keskin, Serdar Özvatan yer aldı.

Köylere Yönelik Hizmetler ve Orköy Komisyonu’nda Tunay Aslan, Niyazi Yoldaş, Remzi Subaş, İsmail Keskin, Serdar Özvatan yer aldı.

Turizm Komisyonu’nda Salih Akar, Halil Akdağ, Serdar Çığla, Kutay Özköse, Mehmet Taner Altın yer aldı.

Gençlik ve Spor Komisyonu’nda İrfan Yeğitoğlu, Cevdet Kurt, Sezgin Gündoğdu, Cengiz Posta, Hakan İlkdoğmuş yer aldı.

İdari ve Mali İşler Komisyonu’nda Niyazi Yoldaş, İsmail Keskin, Remzi Subaş, Tunay Aslan, Nergiz İnce yer aldı.

Su, Kanalizasyon ve Katı Atık Hizmetleri Komisyonu’nda İsmail Alış, Vedat Koyuncu, Mustafa Üstün, Ahmet Sarıgül, İbrahim Dalkıran yer aldı.

Sivil Savunma ve Tabii Afetler Komisyonu’nda Cevdet Kurt, Cengiz Posta, İrfan Yeğitoğlu, Sezgin Gündoğdu, Mehmet Taner Altın yer aldı.

Şehitlikler ve Şehit Ailelerini Koruma Komisyonu’nda Sezgin Gündoğdu, Cevdet Kurt, Cengiz Posta, İrfan Yeğitoğlu, Hakan İlkdoğmuş yer aldı.

ENCÜMEN ÜYELERİ BELİRLENDİ

Bu arada, İl Genel Meclisi toplantılarına devam edilirken, Encümen Üyelikleri için de seçimler yapıldı.

CHP grubundan Kutay Özköse, İsmail Alış ve Cevdet Kurt, AK Parti grubundan Mutlu Kırman, Serdar Özvatan ve Mehmet Taner Altın aday gösterildi.

28 İl Genel Meclisi üyesinin oy kullandığı seçimin sonucunda 21 oy alan Kutay Özköse, İsmail Alış ve Cevdet Kurt, İl Encümen Üyeliği'ne seçildiler. Seçimde Mutlu Kırman, Serdar Özvatan ve Mehmet Taner Altın ise 7 oy aldılar.

Toplantı seçimlerin ardından sona erdi.

Bülent Sarıçiçek

Son Güncelleme: 22.04.2024 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.