Satılık 2+1 Daire

Tekirdağ Kapaklı'da 2+1 daire icradan satılacak.

Satılık 2+1 Daire

Tekirdağ Kapaklı'da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Şubat 2021 Salı 15:40
Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Kapaklı İlçe, 841 Ada, 22 Parsel, KAPAKLI Mahalle/Köy, 3 Nolu Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz mesken Kapaklı İlçesi, 841 ada, 22 parsel tapu kaydında 306,00 m2 arsa alanlıdır ve arsa vasfındaki taşınmaz üzerinde bulunan yapı; 2017 yılı yapı ruhsatlı zemin+3(çp) normal katlıdır. Bina betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş olup dış cephesi mantolama ile kaplı dış cephe boyalıdır. Doğalgaz sistemi çekilmiş olup asansör mevcut olup aktif değildir.Merdivenler mermer, korkulukları alüminyum doğramadır. Mesken binanın 1 katinda yer alıp, onaylı mimari projesine göre: 2 oda, salon,mutfak antresbanyo,wc ve balkon hacimlerinden oluşmakta olup bina girişene göre ön kısımda yer almaktadır.Yakın çevresinde ilkokul,ortaokul ve lise eğitim kurumlan mevcuttur. Belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanmaktadır.Bahsi geçen mesken de kiracı ikamet etmekte olup net 80 m2,brüt ise 95 m2, kullanım alanına sahiptir. Duvarlar düz ince sıvalı,plastik boyalı, tavanlar tavan boyalı köşeler kartonpiyeri idir, Antre ve oda zeminleri laminat parke mutfak ve banyo kalebodur ile döşelidir. Islak zeminler tavana kadar fayansla kaplıdır. Meskenin pencereleri ısıcamlı plastik doğrama, iç kapılan lake boyalı panel, dış kapısı çeliktir. Mutfakta lake kapaklı mutfak dolabı ve granit tezgah mevcuttur. Meskenin ısınması doğal gazlı kombi ile sağlanmaktadır. Balkon kati anır cam ile muhafaza edilmiştir.Mesken Kapaklı ilçesi içinde yolu beton kaplama olup ulaşım imkânına sahiptir.

Tahmini bedeli  152.000 ₺olan taşınmazın ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da, 06/04/2021 günü, saat 10:45'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/742324/emlak/konut/tekirdag-kapaklida-2-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.