Satılık bağ ve bahçe

Lüleburgaz/Eskibedir Köyü'nde bağ ve bahçenin satışı yapılacak

Satılık bağ ve bahçe

Lüleburgaz/Eskibedir Köyü'nde bağ ve bahçenin satışı yapılacak

Emre SEDEF
Emre SEDEF
24 Nisan 2021 Cumartesi 15:46
Satılık bağ ve bahçe

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Teklif sahipleri taşınmazları mevcut hukuki ve filli durumu (kiracı, işgalci, hasar, hisse, imar, iskân, tapu kütüğü bilgileri, takyidat bilgileri vb.) ile görmüş, beğenmiş, ilgili kamu kurum ve kuruluşundan her türlü araştırmayı yaparak, taşınmazı mevcut ve yasal durumu ile kabul etmiş sayılır. Teklif sahibi taşınmazdaki eksiklik, ilan edilen özelliklerinde farklılık ve sair nedenlere dayalı her türlü talep, itiraz vb. haklarından feragat etmiş sayılır ve bu hususlar ile ilgili İdareden farklı bir talepte bulunamaz.

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 nci maddesi gereğince Açık Teklif Usulüyle Lüleburgaz Milli Emlak Müdürlüğü 2886 Sayılı Kanunun 13.cü maddesine istinaden oluşturulan Komisyonca satışı yapılacaktır. İhaleye katılmak isteyen İsteklilerin yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, Tebligat için Türkiye' de adres göstermeleri, Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarası, Tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, (İkametgâh İlmühaberi, nüfus cüzdan örneği), ihale gün ve saatinden önce Lüleburgaz Malmüdürlüğü veznesine yatıracakları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu (Banka teyit yazısı ile birlikte), özel kişiler adına vekaleten giren kişilerden tasdikli vekaletname, tüzel kişilerde yetkili makamdan 2021 yılı için alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunu gösterir noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri, müşterek isteklilerde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi (ortaklık sözleşmesi, imza sirküleri) ile birlikte ihale saatine kadar Komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Geçici Teminatın Teminat mektubu ile verilmesi halinde mektubun şekli ve içeriğinin 2886 Sayılı Kanunun 27. maddesi ve bu kanun uyarınca yayınlanmış Devlet İhale Genelgesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Postayla başvuruda bulunacak isteklilerin iadeli taahhütlü olarak gönderecekleri teklif mektubu ile diğer belgelerin ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.