SELİMİYE'NİN GÖLGESİNDEKİ "KİTAP KAFE" HİZMETE AÇILDI

Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, göreve geldikten sonra ilk icraatını gerçekleştirdi. Başkan Gencan Akın, Selimiye meydanında hizmet verecek "kitap kafe" nin kurdelasını açarak, ilk açılışını yapmış oldu.

SELİMİYE'NİN GÖLGESİNDEKİ "KİTAP KAFE" HİZMETE AÇILDI

Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, göreve geldikten sonra ilk icraatını gerçekleştirdi. Başkan Gencan Akın, Selimiye meydanında hizmet verecek "kitap kafe" nin kurdelasını açarak, ilk açılışını yapmış oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Nisan 2024 Cuma 00:00
SELİMİYE'NİN GÖLGESİNDEKİ "KİTAP KAFE" HİZMETE AÇILDI

Edirne'de sosyal ve kültürel anlamda hizmet verecek olan kafede insanlar kitaplarını okurken sıcak yada soğuk içeceklerini yudumlamanın keyfini yaşayacak. Başkan Gencan Akın'ın seçim öncesi projelerinden biri olan "kitap kafe" nin açılışı nedeniyle düzenlenen törene,CHP Milletvekili Ediz Ün, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, eski belediye başkanlarından Güngör Mazlum ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN GENCAN AKIN "GENÇLERİMİZİ KÜLTÜRLE BULUŞTURUYORUZ"

Kafenin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, göreve geldikten sonra ilk defa bir açılış yaptığını belirterek, "burada Edirne halkı ile gençlerimizi kültürle buluşturacağız. Bu açılış bir kitap kafe olması nedeniyle benim için çok anlam ifade ediyor" dedi.

Göreve başladıktan sonra ilk açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını, hiç durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Gencan Akın, şunları söyledi:

"Bugün, görev süremizin ilk açılışını yapmanın heyecanını yaşıyorum. Bu açılışın, bir kitap kafe olması ise benim için ayrıca anlamlı.Projemizde ve seçim dönemimizde verdiğimiz taahhütler doğrultusunda, Edirne'nin kültürle, doğasıyla, tarihiyle yaşayan bir şehir olacağını söylemiştik. Gençlerimizin ve tüm Edirneli hemşehrilerimizin kültürle buluşmalarını teşvik etmek, onlara bu alanda fırsatlar yaratmak için çalışacağımızın sözünü vermiştik. Bugün, bu sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz.Kitap kafemizde hem keyifli vakit geçirecek hem de kitaplarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaksınız. Ayrıca, çeşitli günlerde yazarlarımızla, kentlilerimizle ve gençlerimizle buluşmalar düzenleyeceğiz. Gençlerimize verdiğimiz bir diğer söz olan, tüm kafelerimizde olduğu gibi kitap kafemizde de öğrencilerimize %20 indirim uygulayacağız.Bundan sonraki projelerimizde de, şehrimizdeki etkinlikleri artırarak, Edirne'yi canlı ve dinamik bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu açılışta bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. İnşallah, burada dediğim gibi yeni buluşmalar gerçekleştireceğiz ve hep birlikte güzel anlar yaşayacağız.Bugün burada, özellikle de ilk açılışımızın bir kitap kafe olması nedeniyle çok mutluyum. Bu, Edirne'ye kültür ve bilginin önemini vurgulayan çok güzel bir mesaj. Hepinize teşekkür ederim, sağ olun, var olun. Şimdi, değerli protokolümüzü açılış kurdelemizi kesmek üzere alana davet ediyorum"

Mert Hamarat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.