SMA HASTASI KEREM YARDIM BEKLİYOR

SMA Hastası 9 yaşındaki Kerem Bozkır'ın tedavisi için ailesi tarafından Çorlu Kaymakamlığının da izniyle yardım kampanyası başlatıldı.

SMA HASTASI KEREM YARDIM BEKLİYOR

SMA Hastası 9 yaşındaki Kerem Bozkır'ın tedavisi için ailesi tarafından Çorlu Kaymakamlığının da izniyle yardım kampanyası başlatıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Ocak 2020 Cuma 06:23
SMA HASTASI KEREM YARDIM BEKLİYOR

16 Ağustos 2011 doğumlu Kerem Bozkır'a 2013 yılında SMA hastalığı teşhisi konuldu. 2013'ten bu yana kendi imkanlarıyla Kerem'i tedavi ettiren aile, malzemelerin temininin çok pahalı olması nedeniyle Çorlu Kaymakamlığından izin alarak yardım kampanyası başlattı.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ AMA…"

SMA hastası Kerem'in annesi Emine Bozkır, Kerem 2 yaşındayken teşhisin konulduğunu belirterek, “Araştırmalarımızdan sonra SMA’nın ciddi bir kas hastalığı olduğunu öğrenince resmen yıkıldık. Ozon terapiden, hidroterapiye, elektro terapiye birçok gıda takviyesi ve kas güçlendiriciye başvurduk, hepsini denedik. 6 yaşından sonra vücut deformasyonları başladı. O zaman Atel ortezler kullanmaya başladık. Atel ortezler de çok pahalı oluyor ve 4 ayda bir yaptırılması gerekiyor.  Ama biz yılda bir defa ancak yapıyoruz. Sandalyelere ihtiyacımız oldu, ev içinde medikal malzemelere ihtiyacımız oldu; elimizden geleni yaptık. Çocuğumuz artık büyüdü, arkadaşlarıyla oynamamak istiyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama yetmediği yerler de var. Tedavinin devamı ve ilacın kesilmemesi için Kerem’in profesyonel fizik tedaviye, özel gıda takviyelerine, vücudundaki deformasyonların düzelmesi ve önlenmesi için yeni aparat ve ortezlere ihtiyacımız var. Bu tür maliyeti yüksek malzemelerin temini için Çorlu Kaymakamlığının yasal izni ile başlattığımız yardım kampanyasını duyurmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası Çorlu Bulvar Şubesi Hesap Numarası: 2455077627245003 - İBAN Numarası: TR 540001002455077627245003 ile yardımda bulunabilirler. İrtibat telefon numaraları ise; 0542 271 31 90 - 0544 805 30 22.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.