Süloğlu'nda Sevinç, Güven Tazeledi

S.S. Süloğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Saladdin Sevinç tek liste ile girilen oda seçimlerde güven tazeledi.

Süloğlu'nda Sevinç, Güven Tazeledi

S.S. Süloğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Saladdin Sevinç tek liste ile girilen oda seçimlerde güven tazeledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Mart 2018 Perşembe 10:28
Süloğlu'nda Sevinç, Güven Tazeledi

                Cumhuriyet ilkokulu toplantı salonunda gerçekleşen seçime Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Lalapaşa ve Havsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifleri Başkanları, Muhtarlar ile üyeler katıldı. 4. Kez üyelerin güvenini kazanarak tek liste ile göreve gelen S.S. Betorder Süloğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Saladdin Sevinç yaptığı konuşmada; ‘’Süloğlu’nda yaşamaktan ve burada esnaflık yapmaktan mutluluk duyuyorum. Yaşadığımız ilçede esnaflarımızla her daim birlikteyiz. Onların ihtiyaç anında yanlarında oluyoruz. Bu dönemde üyelerimize 5.000.000 (beş milyon) kredi kullandırdık. Takibe düşen sayısı yok denecek kadar az. 217 üyemizle birlikte ilçemizde hizmet ediyoruz’’ dedi.

                S.S.Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Başkanı adına Sevinç’e plaket takdim eden Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran yaptığı konuşmada; "Ne kadar gurur verici bir duygu ki paranın en çok olduğu bir yerde 4. Kez hiç rakip çıkmadan Selahattin abimizin görev yapması alkışlanacak bir durumdur. İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Mütayitler inşaatlar yapıyor, doğalgaz geldi. Yani ilçemize bir talep var. Bu da esnafımıza çok yakın zamanda fayda sağlayacak. Tekrardan bu seçimin ilçemize, esnafımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

                S.S. Süloğlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi 3 yıllık yönetim kurulunda; Saladdin Sevinç, Saim Kulaklı, Nuridtin Kocabaş, Şaban Yavaş, Turhan Kılıç; Denetim Kurulunda ise Aydın Koç ve Hüdai Erduğan seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.