Flaş Haber
Kapat

Tekirdağ'da Satılık İşyeri

Tekirdağ/Kapaklı'da 25 m² iş yeri icradan satılacak.

Tekirdağ'da Satılık İşyeri

Tekirdağ/Kapaklı'da 25 m² iş yeri icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Nisan 2021 Perşembe 15:17
Tekirdağ'da Satılık İşyeri

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Kapaklı İlçe, 912 Ada, 9 Parsel, KAPAKLI Mahalle/Köy, 9 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz işyeri Zemin + 3 Normal + Çatı Katlı betonarme yapı tarzında inşa edilmiş binanın zemin katında olduğu görülmüştür. 9 Nolu bağımsız bölüm işyeri, binanın zemin katında yol cephesine göre solda kalan işyeridir. Ana bina asansörlü ve kaloriferlidir. Belediye onaylı projesi üzerinde yapılan incelemede kıymet takdiri yapılan 9 bağımsız bölüm işyerinin 19,53 m2 net kullanım alanlı olduğu tespit edilmiştir. Ortak kullanım alanları dahil edilirse taşınmazın brüt kullanım alanı 25,00 m2'dir. Keşif sırasında işyerinin faaliyette olmadığı görülmüştür. İşyeri zemin döşemeleri seramik kaplamıdır, duvarlar alçı kaplama saten boyalıdır. Giriş cephesi alüminyum doğramadır. Her ne kadar taşınmazın mimari projesinde olmasa da yerinde işyerinin arka tarafına WC mahalli yapılmıştır. WC kapısı PVC doğramadır. WC duvar ve döşemesi ise seramik kaplamadır. İşyeri Kapaklı Belediyesi konut ve işyeri alanı içinde, elektrik, su, çöp toplama gibi belediyenin her türlü hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Her türlü ulaşım imkânına sahiptir. Konum olarak işyerinin ticari potansiyeli ortadır. Taşınmazın bulunduğu parselin karşısında Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu vardır. Kapaklı Belediyesine kuş uçuşu 290 metre uzaklıktadır.

Tahmini bedeli  160.146 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da, 17.06.2021 günü, saat 11:00'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.