Flaş Haber
Kapat

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire satılacak

Tekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, 814 Ada, 14 Parsel, AYDOĞDU Mahallesinde bulunan daire icra yoluyla satılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire satılacak

Tekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, 814 Ada, 14 Parsel, AYDOĞDU Mahallesinde bulunan daire icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Ağustos 2021 Pazar 16:32
Tekirdağ Süleymanpaşa'da 2+1 daire satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Satışa konu taşınmaz tapu kaydında arsa olarak gözüksede taşınmazın üzerinde zemin+2 normal katlı betonarme bina olduğu tesbit edilmiş olup zemin katta ön cepheden yola bakan meskende salon 2 oda mutfak, banyo tuvalet bir arada ve hol hacimleri bulunmaktadır. salon ve odalar laminat parke diğer hacimlerin zeminleri seramik banyo duvarları fayans kaplıdır. pencere doğramaları PVC ısıcamlıdır. iç kapılar ahşap duvarlar ve tavanlar plastik boyalıdır. Mesken kombi doğalgaz ile ısıtılmaktadır. yatıpının zemin ve 1. katı 1977 yılında yapılmıştır. mesken 70 m² alanlıdır. Meskenin giriş kapısı ön tarafında bulunan boş ortak alandan girilen ve arka cephede kalan eski basit yapı 2 oda koridorda basit mutfak ve dış ortamda basit tuvaletten ibaret sobalı olarak içinde oturan yoktur. bu bağımsız bölüm 35 m²alanlı olup eski olması dolayısıyla ekonomik değeri yoktur. Yapının 1. katında tek mesken nitelikli bağımsız bölüm bulunmaktadır. mesken 3 oda, mutfak, banyo, tuvalet bir arada, hol ve balkondan ibarettir. odalar laminant parke diğer hacimlerin zeminleri seramik banyo duvarları fayans kaplıdır. pencere doğramaları PVC ısıcamlıdır. İç kapılar ahşap duvarlar ve tavanlar plastik boyalıdır. Mesken kombi doğalgaz ile ısıtılmaktadır. Mesken 70 m² alanlıdır. zemin ve 1. katın yapı yıpranması %40 tır.

Yapının 2. katında tek mesken nitelikli bağımsız bölüm bulunmaktadır. Mesken 3 oda mutfak banyo tuvalet bir arada hol ve balkondan ibarettir. meskende zemin şapları zemin duvar ve seramikleri iç dış duvar tavan sıvaları ve banyo mutfak ve banyo iç donanımları mesken giriş kapı kasa ve kanadi iç kapı kasa ve kanatları kalorifer doğalgaz ve elektirk tesisatları yapılmamıştır. Meskende sadece ısı camlı PVC pencere doğramaları yapılmıştır. Bu bağımsız bölümün fiziki gerçekleşme olarak %40 seviyesinde ve 70 m² alanlıdır. satışa konu taşınmaz şehir merkezine 1300 m Tekira AVM ye 300 m haftada iki gün kurulan pazar yerine 350 mmesafede ara sokakta olup belediyenin her türlü hizmetlerinden yararlandığı bilirkişi raporundan anlaşılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.