TEZGAHLAR ŞENLENECEK!

Edirne Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanvekili Murat Yüksel, 10 gün içerisinde yeni ürünlerin piyasaya sürülmesiyle birlikte sebze ve meyve fiyatlarında ciddi anlamda düşüş olacağını belirtti.

TEZGAHLAR ŞENLENECEK!

Edirne Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanvekili Murat Yüksel, 10 gün içerisinde yeni ürünlerin piyasaya sürülmesiyle birlikte sebze ve meyve fiyatlarında ciddi anlamda düşüş olacağını belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Nisan 2019 Pazartesi 08:18
TEZGAHLAR ŞENLENECEK!

Sebze ve meyve fiyatlarında geçtiğimiz aylara göre düşüş gözlemleniyor. Nisan ayının 20’sinden itibaren piyasaya sürülecek yeni ürünlerle birlikte Pazar tezgahlarındaki fiyatların daha da düşeceğini belirten Yüksel, “Geçtiğimiz aylara göre fiyatlarda bir düşüş var. Yani fiyatlar düştü ancak yinede mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Havaların ısınması ve tarlalardan gelecek ürünlerle beraber daha da düşecek.” dedi. Edirne Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı Şeref Hasır ise Edirneli vatandaşların pazara yoğun ilgi gösterdiklerini dile getirerek tüm vatandaşlara teşekkür etti.

HASIR: “HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Edirne Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı Şeref Hasır, Edirneli vatandaşların pazara yoğun ilgisi olduğunu söyleyerek, “Tezgahlardaki fiyatlarda düşüş gözlemliyoruz. Tabi önümüzdeki süreçte yeni ürünlerin de piyasaya sürülmesiyle fiyatlarda daha da düşüş olacak. Yazlık ürünler gelecek. Geçtiğimiz haftalarda işlerimiz çok iyi değildi. Ancak şu anda halkımızın pazara yoğun ilgisi var. Edirneli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

YÜKSEL: “FİYATLAR NİSAN’IN 20’SİNDEN İTİBAREN CİDDİ ANLAMDA DÜŞECEK”

Edirne Pazarcılar ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanvekili Murat Yüksel, geçtiğimiz aylara göre fiyatlarda düşüş olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz aylara göre fiyatlarda bir düşüş var. Yani fiyatlar düştü ancak yinede mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bunun sebebi de depolarda artık kışlıkların son ürünleri kaldı. Havaların ısınması ve tarlalardan gelecek ürünlerle beraber daha da düşecek. Halkın en çok tükettiği patates ve soğan şu anda en pahalı ürünler. Patlıcan ve salatalık şu anda 5 liradan satılıyor. Domates 5-8 lira arasında. Biber 10-12 liraya kadar düştü. Şu anda tam geçiş dönemindeyiz. Tüm sebze ve meyvelerde geçerli bu durum. Nisan ayının 20’sinden itibaren yeni ürünler piyasaya sürülmeye başlayacak. Yeni ürünlerle birlikte fiyatlarda ciddi anlamda düşüş olacak.” dedi.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.