VALİ CANALP’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Edirne Valisi Ekrem Canalp, "Annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, ömürleri boyunca koruyup kollayan, şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olan, en kıymetli varlıklarımızdır." dedi.

VALİ CANALP’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Edirne Valisi Ekrem Canalp, "Annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, ömürleri boyunca koruyup kollayan, şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olan, en kıymetli varlıklarımızdır." dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Mayıs 2021 Pazartesi 15:26
VALİ CANALP’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Canalp, her yıl Mayısın ikinci Pazar günü kutlanan anneler günü nedeni ile yaptığı açıklamada, "Yüreklerindeki sınırsız sevgi, büyük bir özveri ve çaba ile bizleri geleceğe hazırlayan, bizlere aşıladıkları değerlerle dünyamızı daha yaşanılabilir hale getiren annelerimizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Bu nedenle de en değerli varlıklarımız olan annelerimize sonsuz sevgi, saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, hak ettikleri hürmeti ve sevgiyi yılın bir günü değil her zaman göstermeliyiz.

Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz en çok annelerimizin payı vardır.  Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören kültür ve geleneğin temsilcileriyiz. En çaresiz zamanlarımızda bile bizleri umuda ulaştırabilecek en güvenli köprü yine onların omuzları, onların varlığı ve desteğidir. Bu sebeple hepimiz çok iyi biliyoruz ki annelerimizin hakkı ödenmez.

En değerli emanetlerimiz olan Şehit annelerimiz, tüm milletimize bırakılmış ortak emanetlerimizdir. Şehit annelerimiz unutmasınlar ki bizler gibi milyonlarca evlatları var. Bu millete kahramanlar vermiş tüm annelere hürmetlerimi sunuyorum.

Değerli annelerimiz; pandemi nedeniyle bu yıl alıştığımız ve hak ettiğiniz ziyaretlerden maalesef uzak olacaksınız. Hepimiz; sizlerin ellerini öpebildiğimiz, annelerin evlatlarıyla kucaklaştığı bir Anneler Günü'nü gerçekten çok özledik. Bu yıl uygulanan virüsle mücadele tedbirleri kapsamında bu özel günü evlatlarımız sizlerden uzak geçirecek olsalar da bilmenizi isterim ki bilgeliğinizin ışığında bu dünyada bizlerin en değerlisi siz annelerimizsiniz. Bu özlemin, bu hasretin bitmesini yürekten temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle en değerli varlıklarını vatan, bayrak ve millet uğruna cepheye gönderen Şehitlerimizin annelerine sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum. Yaşamımız boyunca vazgeçemediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin 'Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum." dedi.

Haber Merkezi                                                                       

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.