VALİ KIRBIYIK VE REKTÖR TABAKOĞLU'NDAN ADLİYE ZİYARETİ

VALİ KIRBIYIK VE REKTÖR TABAKOĞLU'NDAN ADLİYE ZİYARETİ

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Haziran 2022 Cuma 06:00
VALİ KIRBIYIK VE REKTÖR TABAKOĞLU'NDAN ADLİYE ZİYARETİ

Vali H. Kürşat Kırbıyık, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile birlikte, bir dizi ziyarette bulundu.

Vali H. Kürşat Kırbıyık ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Cumhuriyet Basşsavcısı Mustafa Çakmak, Adli Yargı Adalet Komisyon Bşk. Necati Görgülü, Vergi Mahkemesi Bşk. Gökhan Balaban ve İdare Mahkemesi Bşk. Yüksel Arslan’ı ziyaret etti.

'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETLERİ DE DEVAM EDİYOR

Öte yandan Vali Kırbıyık'a hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.

Botaş Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Advan, Emekli Vali Yardımcısı Halis Arslan, Bursa Kültürel Tanıtım Derneği Başkanı Sadık Güray ve dernek üyeleriyle birlikte, Edirne Spor Kulübü Başkanı Savaş Üner, Başkan Yrd. Ayhan Dinç ve Yavuz Aslan ile birlikte, Valimiz H. Kürşat Kırbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gözde Kabasakal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.