VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Edirne'de 33. Vergi Haftası Atatürk Anıtı’na sunulan çelenk ile başladı.

VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Edirne'de 33. Vergi Haftası Atatürk Anıtı’na sunulan çelenk ile başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Şubat 2022 Salı 06:31
VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Vergi bilincinin artırılması amacıyla 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanan “Vergi Haftası” etkinlikleri Atatürk Anıtı’na sunulan çelenk ile başladı.

Törene Edirne Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, Vergi Dairesi çalışanları ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler katıldı. Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan’ın Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından Edirne Belediyesi Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Ergün burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “33’üncü Vergi Haftası etkinliklerini kutluyoruz. Toplumumuzun tüm kesimin vergi bilincinin aşılamak için yaptığımız bu etkinliğin, tüm mükelleflerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel günlerde tekrar birlikte olacağız” şeklinde konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Aslan ve beraberindeki heyet Atatürk Anıtındaki törenin ardından Edirne Valisi Ekrem Canalp'i makamında ziyaret ettiler.

Bülent Sarıçiçek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.