Yangının çıkışı ile birlikte hastaneye giden Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Av.Filiz Gencan Akın ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, söndürme çalışmaları izledi ve yangının başladığı noktada incelemelerde bulundu.
Ekiplerden yangınla ilgili bilgi alan Vali Yunus Sezer, yaptığı açıklamada herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmadığını, itfaiye ekiplerıinin zamanında müdahalesi ile yangının kısa süre içinde kontrol altına alındığını söyledi.
Sezer "tedbir olarak hastanenin üst katında yer alan hastalar tahliye edildi. Çatı katında çıkan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor" dedi.
BAŞKAN GENCAN AKIN "ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLDİ"
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çatı katında çıkan yangının belediye ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alındığını söyledi.
Başkan Gencan Akın, "hastaların ve personelin güvenliği sağlanmış olup, her hangi bir olumsuz durum yaşanmamıştır. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu'na ve personeline, tedavi gören hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.
Bülent Sarıçiçek