“Yaşananları lanetliyorum”

Kırkpınar Ağası ve Edirne Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çetin Filistin’deki olaylarla ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

“Yaşananları lanetliyorum”

Kırkpınar Ağası ve Edirne Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çetin Filistin’deki olaylarla ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
17 Mayıs 2018 Perşembe 09:25
“Yaşananları lanetliyorum”

Osmanlı Kırkpınar Ağası ve Edirne Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çetin yaptığı açıklamada “Terörü ve her çeşidini lanetliyoruz. Bu uğurda masum insanlara yönelik yapılan tüm süreçlere karşı olduğumuzu ve buna karşı çok net mücadele edeceğimizden,özellikle Müslüman kardeşlerimize karşı yapılan zulüm ile mücadelemize devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 Filistin’de barışçıl hareketler içerisinde bulunan Filistinlilere insanlık dışı saldıranlarda bulunan oluşuma Allah’ın gazabı ulaşsın dileklerimizle;

Dün Filistinli kardeşlerimize yönelik yapılan zulme karşı tek yürek olarak kanımızı ve canımızı feda etmekten asla geri durmayacağımızı bildirmek isteriz.

Öncelikle ve kanaatimce, ilk farkında olmamız gereken gerçeğin ; Amerika Birleşik Devletlerini yöneten güçlerin , İsrail yönetimi ile aynı çizgide bulunan ve Pentagon'a hakim olan silah baronlarının kurduğu Müslüman karşıtı gizli bir teşkilat olduğu gerçeği olduğunu belirtmek isterim.

İsrail'in,kurulduğu andan itibaren değişmez gündemini teşkil eden işgal politikası Kudüs’te yaşanan olaylarla bir kez daha teyit edilmiş bulunulmaktadır. Ancak dünya siyasi gündeminden edinmiş olduğum izlenim İsrail'in dikkatleri üzerine çekmekten dolayı rahatsız olduğu ve bu nedenle her zamanki gibi geçici olarak yumuşama sinyali vereceği yönündedir. Bu bağlamda İsrail gizli servisine verilen talimatların, İslam dünyasının ve Birleşmiş Milletlerin dikkatinin başka bir konuya kaydırılması talebi doğrultusunda tezahür etmiş olduğunu da söyleyebilirim

Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'nin dolar üzerinden dünya devletleri üzerinde oluşturduğu hakimiyeti sürdürmek , büyüyen pazarların ve ülkelerin kendi kontrolünde ticaret yapmasını sağlamak için ; uluslararası para havuzlarını , enerji üretim ve geçiş sahalarını ve ticaret yollarını kontrol altında tutma zarureti doğmuş bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'ni yöneten güçler bu bağlamda önce dünya para baronlarına karşı savaş açmış ve bu savaşta devlet gücünü kullanmaları nedeniyle bir adım öne çıkmışlardır. Bu bağlamda sürecin ilk aşamasında,çatışma içinde bulundukları İngiltere Kraliçesi ile de ortak çıkarlar doğrultusunda bir ittifak içine girmişlerdir. Yine bu çerçevede A.B.D. tarafından Akdeniz hakimiyetini sağlamak için Mısır , Birleşik Arap Emirlikleri , Suudi Arabistan , Bahreyn gibi ülkelerde tam bir yönetim hakimiyeti tesis edilerek bu ülkelerle ittifaklar oluşturulmuştur. Amaç Müslümanları karıştırıp zarar vermektir.

A.B.D. ile İsrail'in Mısır , Kıbrıs Rum kesimi ve Yunanistan'ı kullanarak Müslüman birliğinin kurulmasını engellemeye yönelik Filistin’in destekçisi olan ülkemizin de ak deniz de etkili olmasını engellemeye çalışmakta ve bu arada ekonomisini büyütmek ve altyapısını tamamlamak için saldırılarla ve güncel olarak yaşanan olayda bölgede bulunan masum Filistin halkına yönelik vahşi eylemleri ile huzursuzluklar çıkartarak menfaatleri uğruna büyük yatırımlar yapmayı ısrarla sürdürmektedir.

Burada özellikle Müslümanlar için beklenen lider ve olması muhtemel zaferlerin öncüsü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir diriliş hareketine yön vererek büyük bir karşıt ittifakın oluşmasını sağlamıştır. İşte her Müslüman için karar verilmesi gereken nokta da burada yatmaktadır.

Neticeten, her şeyin farkında olduğu halde , Müslüman ile birlikte saf tutmayanın ve kendi çıkarını Müslüman kardeşlerinin çıkarından önde görenlerin kanaatimce gerçek bir Müslüman ve Türk Milleti'nin çıkarını, Amerika Birleşik Devletleri , İsrail ve Batı İttifakı'na tabi olmakta görenlerin ise Cihan hakimiyeti mefkuresine sahip bir Türk olmaktan ve atalarına sadakatten fikren çok uzak olduğunu belirtmek isterim.

Bu bağlamda belirtmek gerekir ki Dünya , İsrail kaynaklı ve Suriye topraklarında yaşanacak küresel ölçekli bir savaşa doğru adım adım yaklaşmaktadır. Bu savaş olacak mı diye tartışmaktan vazgeçerek , acil olarak bu savaşa hazırlanmamızın geleceğimizin teminatı için elzem bir yaklaşım olduğunu da neticeten tüm dostlarımın ve Büyük Türk Milleti'nin gündemine sunarken ; vatanımızın ve Cumhurbaşkanımızın her zaman destekçisi olarak devletimizin ve tüm dünya üzerinde bulunan başta Filistin deki Müslüman kardeşlerimizin , tüm Müslüman olan kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, özellikle Devletimizle ve tüm vücudumuzla Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve her daim olmaya çaba göstereceğimizi kamu oyunun bilgisine sunarım .

Yüce Allah C.C. , Müslüman tüm dünya ülkelerini başta Filistin olmak üzere Müslüman olarak yaşayan ve Müslüman olan Türk Milletimizi korumasını ve yüceltmesini de tüm kalbimle niyaz eder, Filistinli kardeşlerimize yapılan saldırıda şehit olanlara rahmet ve yaralılara geçmiş olsun dileyerek tüm inanan kıymetli dost ve kardeşlerimin Ramazan’ını tebrik ederim.” İfadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.