YOLCULAR KABİN İSTİYOR

Carrefour minibüs durağında araç bekleyen vatandaşlar kötü havalarda sığınacak kapalı durak  istiyor.

YOLCULAR KABİN İSTİYOR

Carrefour minibüs durağında araç bekleyen vatandaşlar kötü havalarda sığınacak kapalı durak  istiyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Aralık 2018 Pazartesi 08:28
YOLCULAR KABİN İSTİYOR

Minibüs durağında yağmurda karda ayakta ulaşım araçlarını bekleyen  şehir merkezi ve köylerden gelen yolcular, durakta usuz süre minibüs  beklemek zorunda kaldıkları için yağmurlu  havalarda  altına sığınacakları bir kabin yapılmasını istiyorlar.

BURASI KÖYDEN GELEN YOLCULARIN DURAĞI 

 Carrefour durağından her gün şehir içi ve köylere gidecek  yüzlerce     yolcunun,  minibüs beklemek zorunda olduğunu, bu süre zarfında durağın bulunduğu yerin duvarı kenarında açık havada  ulaşım araçlarını beklediklerini  belirten  yolcular, “ Edirne şehir merkezinde  bu duraktan çok az yolcunun inip bineceği duraklara yolcuların altına sığınacakları  kabinler yapılıyor. Bu durakta  bekleyen  yolcu sayısı çok yüksek .Bu yolcuların  arasında hastalar, çocuklar ve yaşlılar var,Yetkililerin bunu dikkate alarak Carrefour yanındaki durağa   bir kabin yapılması  burada bekleyen  yolcular  için çok yararlı olacaktır.Bu talebimizi yetkililerin dikkatine sunuyoruz” değerlendirmesi yaptılar.

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.