Edirne olarak tabiiki.

Benim için maalesef.

Doktorlarımın çok dikkat etmem ve yakalanmamam konusunda ısrarla tembih etmelerine rağmen geçtiğimiz haftayı Gripli olarak evde geçirmek zorunda kaldım.

Kalp Yetmezliği rahatsızlığı olan ve bu nedenle Kalp pili taşıyanların en dikkatli olması gereken konu gripal enfeksiyonlardan uzak olmasıdır.

Solunumunuzu etkileyen en ufak bir olumsuz durum sizi etkiliyor ve korkutuyor tabiiki.

Neyse herkese sağlıklar dileyelim ve mevsim değişikliği nedeniyle çok dikkatli olmaları gerektiğini hele hele benim gibi yetmişi aşmış ve hastalığı olan kişilerin çok daha özenli olmaları zorunluluğunu belirtelim.

TBMM Başkanı Prof.Dr.Mustafa Şentop ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turhan'ın Edirne ziyareti doğal olarak şehrimize bir hareketlilik kattı.

Hele hele geliş sebeplerinin İlimizi yakınen ilgilendiren ve kayda değer konular olması sevincide beraberinde getirdi tabiiki.

Basından ve bilhassa da Edirnenin tek Televizyonu olan ETV den izlediklerim güzel ve kazanımlı etkinliklerin çok olumlu havada geçtiğini görmemi  sağladı.

Geliş amaçları güzeldi tabiiki.

Bakan; yıllardır özlemle beklediğimiz Hızlı Tren hattının Çerkezköy-Kapıkule hattının temel atma törenine iştirak ederken,Meclis Başkanı Mustafa Şentop'ta Edirnemizin ve Balkanların en büyük Yüksek Öğretim Kurumu olan Tarakya Üniversitesinin yeni Öğretim yılı açılış töreni ile Edirnemize en büyük ve donanımlı Özel Eğitim Kurumunu kazandıran TED Kolejinin açılışını gerçekleştirdi.

Rahatsız olmamış olsaydım Sayın Meclis Başkanı Şentop'a daha önce gerçekleştirdiğim gibi bir TV programına katılma daveti yapardım.

Çünkü daha önce geldiğinde katılmış ve ayrılırken de yeniden beklerim dediğimde,Edirne ziyaretimde mutlaka gelirim demişti.

Dilerim bu ziyaretlerde gerek Bakana gerekse de Meclis Başkanına İlin Valisi,Belediye Başkanı,Siyasi Parti Başkanları ve sivil toplum Kuruluşlarının başkanları Edirne'nin sorunları ve ihtiyaçları konusunda bilgiler vererek isteklerini iletmişlerdir.

TBMM Başkanı olarak Edirne'ye katkı ve yardımları çok fazla olabilir sayın Şantop'un.

Saray kazılarının başlamasını ve ödenek gönderilmesini sağlayan TBMM eski Başkanlarından Köksal Toptan'dır.

Belediyedeki büyük yağlı boya tablolarının bakım ve onarımlarını yaptıran da kendisidir.

Edirne olarak Sayın Başkan'dan yeterince istifade etmenin yollarını bulup hayata geçirmeliyiz.

Aksi halde Tekirdağ bu işi bizden daha iyi başaracak konum ve durumdadır. Bunu da bilelim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.