Bakıyoruz halk arasında durumundan şikayet edenler var.Niye şikayet ediyorsunuz.? Cebinizdeki para ile her istediğinizi alıyor gül gibi yaşıyorsunuz.Bir eliniz yağda ,bir eliniz balda olduğu halde geçim sıkıntısı yaşıyorum demek doğru mu?

Çocuklarınıza iş bulma sorunu yok .Ülkede işşizlik değil işçi ve çalışacak eleman açığı var.Çalışanlar haklarını fazlasıyla alabiliyor.Sendikalar hiç çaba harcamadan işçilerin hakkının fazlasını alabiliyor.Daha önce olduğu gibi sağlıkta sorun yok Hekimler evlere gelip hasta olup olmadığını soruyor.Marketlerdeki ürün fiyatlarına baktığınızda” Bu kadar ucuzluk olur mu?” diye şaşıyorsunuz.

Ülkede eğitimin en kalitesi var .Bunu için bir masraf yapmanıza gerek yok.

Devlet geleceğin güvencesi olan gençler sahip çıkıyor.Ülkede adamına göre iş yerine işe göre  elemen seçiliyor.Kimseye bu konuda haksızlık yapılmıyor.Haklıların haksız olduğu, devir geride kaldı Herkes hakkını fazlasıyla alıyor.

İnsanlarımız kendi hakkı sınırlarını biliyor. Başkalarının hakkına müdahale söz konusu değil.Köylülerimiz az topraklı olsa da devlet desteği ile köylerinde tıplı şehirlerdeki gibi huzur güve  içinde yaşıyor.Her türlü medeni,sosyal  imkanlardan yararlanıyor.Akaryakıt desen  sudan ucuz.Emekliler bırakınız yurt içi gezilerini yurt dışı turlara katılabiliyor.Emekli maaşları bunu rahatlıkla  karşılıyor.

Ülkede hüzünlü,gelecek endişesinde olan insanlar yerine yüzü gülen geleceğinden endişesi olmayan  halkımız huzur ve güven içinde yaşıyor.Hiç bir kamu görevlisi halkın zararına bir karar alma cesaretini gösteremiyor.Bu girişimde olanlar  görevden anında  uzaklaştırılıyor.Ülkede birbirine küskün  düşmanca bakan insanlar yerine birbirini kucaklayan ,barış içinde yaşayan toplum haline geldik.Mahkemelerde davalar azalmış ,avukatlar işsizlikten yakınıyor.

Ülkede öldürülen kadın sayısı yok Aileler huzur  güven içinde yaşıyor.Geçim derdi diye bir sorun yok.Çocuklar gerekli gıdayı alıp sağlıklı yetişiyor.

Tüm bunlar özlemi yansıtan bir nisan şakası.

Köşe yazımın başını okuyanlar “bu köşe yazarı kafayı mı yedi  nelerden bahsediyor,bunların hiç biri ülkemizde yok” diyebilirler.Bir nisan şakası ve hayal de olsa  bu çağdaş yaşam  beklentileri  bir nisan şakası  da olsa insana  kısa süreli  de olsa huzur  veriyor.Dileğimiz o ki  bu beklentiler  ülkemizde bir gün gerçekleşir.Bu hayaller gerçek olur.       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.