Ana muhalefet partisi CHP il merkezinde yöneticiler ve  partililerin katılımı ile bir toplantı yaptı.Parti yönetimleri yanında  Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nu ile belediye başkanı Recep Gürkan’ın da hazır bulunduğu toplantıda  vatandaşlar  parti yönetimine, belediye başkanına ve milletvekiline sorular yöneltti.Onlar da açık yüreklilikle bu soruları yanıtladı.Böylece halkın kafasında oluşan sorunları çoğu cevaplanmış oldu.Özellikle Belediye  başkanına hizmetleri konusunda görülen aksaklıkları yanıtlayan Gürken  hangi zor koşullarda hizmet yaptıklarını  her an denetim altında olduklarını, buna rağmen  kendisini suçlayıcı ,zan altında bırakacak  bir suçunu olmadığını söyledi.bu belediye başkanı için yapılan söylentilere cevap niteliğindeydi. Başkan ayrıca yapılan hizmetleri anlattı.

Bunlar kıt imkanlarla kısa zamanda yapılacak hizmetlerin olamayacağını belirtti.

Gürkan bu arada yapılacak seçimin hayati öneminin olduğunu .bu nedenle partililerin gereksiz tartışmaları bir yana bırakmalarını,bu seçimde her oyun kıymetli olduğunu söyledi.Bazı yerlerde “ delege seçimi yapılmazsa oy kullanmayacağız“ anlayışının rakip partilerin ekmeğine yağ  süreceğini söyledi. Onun dışında  İl başkanı, gençlik kolu başkanı çalışmaları değerlendirdi. Milletvekili Gaytancıoğlu da  parlamentoda karşılaştıkları zorluklara  bunu aşmak için tüm partililerin seferber olup seçimde başarılı olmaya katkı yapmalarını zorunlu olduğuna dikkat çekti.

Toplantıda gençlerin yeterli sayımda olmaması dikkat gözden kaçmadı.Ayrıca toplantıda kadınların sorunları hiç   gündeme gelmedi.Her şeye rahnem Ana muhalefet partisinin böyle  bir toplantı yaparak sorunlar gündeme taşıması partililer arasında  olumlu karşılandı.

-----------------------

SAHADA OLANLAR TOPLANTIDA YOKTU

Bugüne kadar çeşitli toplantılar yaparak partisini tanıtanları bu toplantıya katılmamaları dikkat çekti.Aslında onlar da bu toplantıya katılıp önerilerini parti yönetimine sunmaları gerekirdi.Çünkü bugün  partiyi o toplantıda olanlar temsil ediyor. Onlardan kopuk siyaset yapmak ne kadar inandırıcı olur.O kişilere  neden böyle toplantıya katılıp bugüne kadar edindiğiniz izlenimleri partililere aktarma gereğini duymadınız,?Ayrıca önerilerinizi parti yönetimine  iletmediniz“ diye sorsalar haksız mı olurlar.?

Her ne koşullarda olursa olsun parti yönetimlerinden ayrı olarak siyasi çalışma yapmak  o partiye   yarar yerine zarar getirmez mi?

Toplantıda bugün gündeme gelmemesi gereken parti arasında bölünmeyi körükleyebilecek konuların gündeme gelmemesi ,Önemli olsalar da günün özel koşulları gereği onların gündem konusu olmaması toplantıda dikkat çekildi.Toplantıda yöneticiler  seçim sandıklarında görev alacak partililerin özenle seçildiği ,seçilenlerin seçim sonuçları alınıncaya kadar  görevlerini sürdürecekleri  belirtildi. Seçimde bir partinin dışında ortakları çıkarının da dikkate alınması,böylece başarının yüksek olmasına katkı yapılması uyarısında bulunuldu.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.