Bakıyoruz CHP il genel meclis üyeleri akıllarınca seçimde  milletvekili adayı olma yolunu seçmiş.

Bunu nerede yapmışlar Yeniköy’de bir lokantada bir araya gelerek aday olacakları belirlemek için fikir alıverişinde bulunarak bunu bir de sosyal medyadan bir başarı gibi  duyurmuşlar. Bunu okuyan CHP’ye sempati duyan biri nasıl yorumlar?.Bak bu parti hiç değişmemiş kararlar yine yemek masasında   tartışılıyor  demez mi? Hatta onu daha da ileri götürüp CHP içki masasından kurtulamıyor propagandasını yapmazlar mı?

Bugüne kadar  CHP aleyhinde yapılan en yaygın suçlama bu değil mi? Siyasetin içinde olan meclis üyeleri bunu bilmiyor mu?

 Beyler, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun meydanlarda rakipleriyle kıyasıya mücadele ettiği bir zamanda sizler eski alışkanlıklarınızla işi çözme çabasında mısınız?

O devir kapandı. Hiç hayal kurmayın .Bu seçim demokrasimizin geleceği  açısından çok önemli bir seçim. Bunun bilincinde değil misiniz?   Genel Başkan  partili partisiz demeden halkın ayağına gidip sorunlarına sahip çıkın diye dil döküyor.

Bu muhteremler ise masa başında aday ayarlama peşinde.

Şöyle bir halkın içine girin bu seçimde nasıl bir aday bekleniyor  halkın sorunlarını kucaklayın nasıl bir gelecek beklediklerini sorun.

Bunu yapmadığınız zaman sınıfta kalacağınızı görürsünüz.

Aklınızca fırsat bu fırsat diye milletvekili hayali kuruluyor.

O dönem geride kaldı.Halk yaşam zorluklarıyla iyice  bilinçlendi.kendini savunacak temsilcilerin hangi vasıfta olacağın bu seçim de dikkate alacak.Toplumuz bugüne kadar dinlediği hamasi nutuklara karnı tok.

Onun için özellikle böyle ucuz yolla siyaset yapmak isteyenlere gereken dersi verecek.

Ondan kimsenin endişesi olmasın.

Meclis üyeleri bu görüntüleri ile rakiplerine koz verdiğini  hesap etmediler mi?

Bu görüntülerin Genel Merkeze kadar ulaşacağını  bilmiyorlar mı?

Ne acıdır ki CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun çabasına  üstün gayretine  taşra örgütleri ayak uyduramıyor.

Onlar hayal peşindeler.Diğer  partiler nasıl halkla bütünleşerek siyaset yapıyor.Ondan ibret alsınlar.özellikle bölgemiz ve Trakya’daki siyasetçilerin rehavet içinde olduğunu ben şahsen bu partinin çok etkili birinden de duydum.

Bu dönemde hiç kimse vekilliği torbada keklik görmesin.Özellikle erken veya zamanında yapılacak seçinde CHP kendine çeki düzen vermesi gerekir.sakın ola ülke genelinde partilerine yönelik olumlu siyasi havaya kapılmasınlar, sonra yaya kalırlar.Şimdilik görüntü bu.

------------------------------

FIKRA

MÜTEAHHİT

Geçişlerde kolaylığı sağlamak için cennetle cehennem arasında bir köprü yapılması kararlaştırılmış.

Köprü inşaatına cehennem tarafından süratle başlanmış. Köprünün yarısını da cennette olan müteahhitler yapacakmış.

Köprünün yapılması nerededeyse ortaya geldiğinde sormuşlar;

“İnşaata cennet tarafından neden başlanmadı?”

Cennetten cevap gelmiş;

“Elimizde köprü yapacak bir müteahhit yok”

----------------

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ.?

ÜLKEMİZDE UÇAK YOLCULUĞU 1933’ TE BAŞLADI.

Şehirlerarası hava ulaşımına ilk kez 1933 yılında başlandı.

O yıl İstanbul Ankara arasında başlayan uçak yolculuğunda 460 yolcuyla  112 kilo ağırlığında mektup taşındı.daha sonraki yıllarda yurdumuzda hava ulaşımı ülkenin dört bir yanına yayıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.