CHP kurultayı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dönemi son buldu.

Eski liderin  resmi ile donana parti ulaşım araçlarından   resimleri kaldırılıp  bu kez yeni CHP lideri Özgür Özer’in resmi basılacak.

Siyaset kuralları böyle uygulanıyor.Görevi sona erenler bir süre sonra unutulup gider.Siyaset  tarihi  vefasızlık örnekleri ile doludur.Unutulmayan ve unutulmayacak tek lider Önderimiz Atatürk  olmuştur. Yeni liderin resimlerinin parti minibüslerine asılması ile birlikte araçların da  onarılması gerekecek. Eski lider Kılıçdaroğlu’nu resmine bakanlar bunu görecektir.

---------------

EDİRNE SOKAK İSİMLERİ YENİDEN DÜZENLENMELİ

Bakıyoruz,ne olduğu belirsiz adı sanı ve bu ile hizmeti belirsiz birileri adına sokak isimleri verilmiş.

Belediye yetkililer tarafından Edirne sokak isimleri yeniden düzenlenmeli.

Sokak isimleri o kişinin toplum yararına yaptığı kalıcı hizmetler karşılığı  verilmeli.

Bir aynı yerleşim yerinde  üç tane  mezarlık isimli sokak var.

Bu insanın içini karartıyor.Böyle yerlere farklı isimler verilmeli.

İlimizde bir de daha önceki  kurumlar adına  verilen minibüs durak isimleri var.Örneğin Karakol Durağı Buradaki karakol çok önceleri kaldırıldı.Bir vatandaşın karakola gitmesi gerekiyormuş.

Toplu taşıma aracında seyahat ederken karakol durağı adını duyunca araçtan inmek istemiş. Daha sonra adı karakol olan bu durak çevresinde karakol aramaya başlamış.

Buranın sadece adının karakol olduğunu öğrenince  hayrete düşmüş. Bu ve buna benzere ismi ile bağdaşmayan duraklarımızın da  belediye meclisince ele alınıp gerekli düzenlemenin yapılması gerekmez mi?

--------------

ŞEHİRDEKİ AHIR

Köylünün biri,işi nedeniyle şehre inmiş.Sokakları dolaşırken yeni inşa edilmiş gösterişli bir konak gözüne ilişmiş.Buranın ne olduğunu merak ederek kapıda duran görevliye sormuş.

Adam, köylüyü saf bir adam sanarak biraz da alaylı bir şekilde:

“Sen hiç ahır görmedin mi, baba?”Demiş.”Burası da ahır işte” demiş.

Köylü:

“Ya öyle mi .Kim bilir  bu koca ahırda ne büyük hayvanlar barınır ”deyip yürüyerek oradan ayrılmış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.