FSM U14’TE ÇOK FARKLI

Edirne Kulüpler Arası U-14 Basketbol İl Şampiyonluğu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Spor Kulübü’nün farklı galibiyeti ve şampiyonluğuyla sona erdi.

FSM U14’TE ÇOK FARKLI

Edirne Kulüpler Arası U-14 Basketbol İl Şampiyonluğu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Spor Kulübü’nün farklı galibiyeti ve şampiyonluğuyla sona erdi.

VATANDAŞ
VATANDAŞ
03 Aralık 2021 Cuma 06:05
FSM U14’TE ÇOK FARKLI

Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan son maçı baştan sona üstün götüren Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Spor Kulübü, şampiyonadaki en büyük rakibi MM Spor Kulübü’nü 64-38 mağlup ederek il şampiyonu oldu. Yaklaşık 500 kişinin izlediği son maçın ardından yapılan kupa töreninde 4. olan Şükrüpaşa Spor Kulübü B takımına kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Arif Avcu, 3. olan Şükrüpaşa Spor Kulübü A takımına kupasını FSM Ortaokulu Spor kulübü baş antrenörü Sezer Parlak, 2. olan MM Spor Kulübü’ne kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Semcen Demircan verdi. Son olarak şampiyon takım Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Spor Kulübü’ne kupasını Edirne Basketbol İl Temsilcisi Gökhan Bilgin takdim etti ve madalyalarını alınan sporcular ve antrenörleri hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.