Son günlerde yaşadığımız ekonomik sıkıntılar sonucu Zor günler geçirip borçlarını ödeme zorluğu  çeken  küçük esnaflar meslek kuruluş üst yönetimlerinin kendi sorunlarına sahip çıkmadığını belirterek tepki gösteriyor.

Kendileri bu zorlukları yaşarken onlar temsilcisi olan üst yönetimlerin bu sorunlara ilgisiz kalındığını  belirten  esnaflarımıza “ Yöneticilerin rahatı yerinde maaşları çok iyi bizim sırtımızdan saltanat sürüyorlar.

Aslında  bu durum hepimize ders olmalı. Bir daha yönetimleri seçerken  hataya düşmemeli  seçim sırasında bir kez daha düşünmeliyiz.

 Üst yönetimde yer alanlar, kendilerini o makama getirenlerin sorunlarından habersiz. Sadece kendi saltanatını düşünen  yönetimler  artık alaşağı edilmeli,

 Onların yerine  daha becerikli o işe layık olanlar göreve  getirilmeli.

Bugün yaşadığımız sıkıntılar da   bizim kulağımıza küpe olmalı.

Onların gerçekleşmeyen yalanlarına kanmamalıyız.O koltukları babasının malı sanıp yıllarca orada kalanları  koltuklarından indirecek yolu bulmalıyız.

Yoksa, bu çekilen çileler bir süre sonra unutulur Bizler de bugün olduğu gibi sorunlarımızla baş başa kalırız.”

--------

FIKRA

 BEN ÖLDÜRDÜM

Arnavut’un  biri, bir gün tesadüfen sokakta bir tane fare öldürmüş.Farenin yanında kahraman edasıyla beklemeye başlamış.gelip geçenler ölü fareyi gördükçe sorarlarmış:

-“More bu fareyi kim öldürdü.?”

Arnavut cevap vermemiş.

More bu sıçanı kim öldürdü:?

Yine ses yok..

Derken bir başka yolcu yoldan geçerken:

“ More bu aslanı kim öldürdü.?” Demiş

Arnavut göğsünü gererek:

“More kim olacak ben öldürdüm”  diye gururlanarak cevap vermiş

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.