Ege Üniversitesi Rektörü iken görev süresi dolan eski Edirne Milletvekili Necdet Budak

Cumhurbaşkanı onayı ile yeniden ayni görevine atandı.

Necdet Hocamı bir kez daha tebrik ediyorum.

Tabii ki insanlara görev tevdi edilirken kara kaşına gözüne bakarak karar verilmiyor.Yaptıkları ve başardıklarının yanı sıra yapabileceğine olan inancın var olması gerekiyor.

Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak görev yaparken 2002 seçimlerinde CHP aday adayı olan ve ön seçimleri birçok CHP’liye rağmen kazanarak 1.sıraya oturmasını başaran, sebebini sadece kendisinin açıkladığı şekliyle yani hizmet etmek için iktidar partisine geçmesi ve Edirne de birçok konuda etkin hizmetlere imza atması, ardından 2007 seçimlerinde Ak Partide direk Genel Merkez tarafından 1.sıra adayı yapılarak 2.Kez Edirne Milletvekilliğini kazanması, daha sonra kısa süreli küskünlük ve soğukluk yaşanmasına rağmen yeniden partisi ile ilişkileri sıcak tutması ve bu sayede TRT de görev alması, Kalkınma konusunda TESAV adındaki kuruluşta etkin rol üslenmesi, Tarım Bakan danışmanlığına getirilmesi ve son olarak ta Ege Üniversitesi gibi çok köklü bir Üniversiteye Rektör olarak atanması ve ikinci kezde ayni göreve layık görülmesi tesadüf olamaz.

Onun için yükselmenin de alçalmanın da kişisel özelliklerden kaynaklandığına inananlardanım.

Tebrik ediyorum değerli Hocamı.

Öğretim Görevlisi olarak görev yaptığı bir Üniversiteye Rektör olarak ikinci kez atanmanın haklı gururunu yaşamalı.

Kendisi için de Ülkemiz için de hayırlı uğurlu olsun.

Necdet Hocam ile birçok platformda birlikteliğimiz oldu tabiî ki.

Basın olarak ta çok fazla birliktelikler yaşadık.

Edirne’nin tek Televizyonu olması bakımından ETV de ki görevim gereği sık sık programlarda buluştuk ve belli konuları tartışarak Edirne için yararlı olmaya çalıştık.

Tekrar başarılar ve kolaylıklar dileğiyle değerli kardeşimi tebrik ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.