Hayat bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta yaşadığımız sel felaketi, halen Edirne’de konuşulan konuların önünde gelmektedir.

Alt yapı nedeniyle belediyeyi eleştirenler var, aşırı yağmuru doğal felaket olarak nitelendirenler var. Selden en çok etkilenen Oğulpaşa Köyü de Edirne’nin gündemindeki yerini koruyor.

Başta Valimiz Sn. Ekrem CANALP olmak üzere; Devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları Oğulpaşa Köyümüzle yakından ilgileniyorlar. Yardımsever Halkımızın organize yardımları da Oğulpaşa Köyüne iletilmektedir.

Umuyor ve diliyorum ki; Oğulpaşa Köylülerimizin sıkıntıları tez zamanda giderilecek ve eski mutlu yaşamlarına döneceklerdir.

KÖPRÜLER VE 25 KASIM STADYUMU?!...

Yazımızın başında; hayat bir şekilde devam ediyor, demiştik.

Benim Edirne’nin güncel yaşamını olumsuz etkileyen oluşumlara dair bazı notlarım vardır. Bunları zaman zaman bu köşede paylaşıyorum ve ilgili kurum ve kuruluşlardan çözümü için talepte bulunuyorum.

Bu taleplerimden ikisini önemli bulduğum için yeniden anımsatmak istiyorum:

1- Tarihi Meriç ve Tunca Köprülerinin yüzey taşları dökülüyor. Bu köprülerimizin onarımı ne zaman yapılacak?

2- 25 Kasım Stadyumu’nun dış duvarlarının sıvası ve boyası dökülüyor. Oluşan görüntüler tarihi şehir Edirne’mizin Turistik Şehir imajı ile bağdaşmıyor.

Bu stadyumun sahibi kim ise, bu duvarları bu halde tutmaya hiç hakkı yoktur.

Cuma günleri kurulan Ulus Pazarına gelen Yunan ve Bulgar yurttaşları, bu duvarları bu halde görünce acaba ne düşünüyorlar?

Stadyum duvarlarının bu hali, Edirne şehrinden başka T.C. Devletinin güzel imajını da çiziyor. Bu nedenle 25 Kasım Stadyumu’nun duvarları mutlaka Edirne şehrine ve tabii ki T.C. Devletine yakışan bir görünüme kavuşturulmalıdır.

Eksik gördüğümüz diğer noktaları yeri geldikçe bu köşeden anlatmaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.