1999-2002 yılları arasalında Edirne DSP milletvekili olan Şadan Şimşek önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimde milletvekilliği aday adayı olmak için yollara düştü,  Edirne merkez ve ilçelerde çalışmalara başladı.

Seçim  çalışmaları  için  kırmızısı otomobili ile  yola çıkan  Şimşek, başta parti merkezleri olmak üzere tüm demokratik kuruluşları ziyaret ederek  partisinin  amaçları  ve kendi projeleri  hakkında bilgi veriyor.

Bu çalışma sırasında hiçbir grupla birlikte olmadığını, tek başına sadece partisi ile bağlantısı olduğunu belirten Şimşek” Ben 12 Eylül sonrası CHP kurulurken partiye üye oldum biz CHP kökenli bir aileyiz.

Uzunköprü Bayramlı köyündenim. Daha önce Tekirdağ milletvekilliği yapan Enis Tütüncü beyin de yeğeniyim.

DSP’den 1999- seçimlerinde  Edirne Milletvekili oldum.

2010 yılında arkadaşlarımızla birlikte CHP  üyesi olduk. DSP ve CHP dışında bir parti ile ilişkim olmadı.

-------------------

PARTİMLE BAĞLARIM  DEVAM ETTİ

Geçen seçimler sonrası seçimi kazanamayan arkadaşların bazıları  gibi partimle bağlarımı kesmedim,ilişkilerim devam etti .Bu konuda basında  açıklamalarım oldu .

CHP’nin tüm etkinliklerine  katıldım,Siyasi gelişmeler hakkında mahalli basında çok sayıda   yazılarım oldu. Partimle bağlarım hiç bir zaman  kopmadı.

Bunu  mahalli basınımızı inceleyenler görecektir.  Bölgemizin sorunları konusunda kamuoyuna açıklamalarım oldu.

-----------------

SEÇİLEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLDUM

Bu arada seçilen arkadaşlarımıza bölgemizin sorunları hakkında bilgi verdiğini belirten Şimşek.” Ben Edirne’nin sakini değil sahibi olduğumu göstermek için gerekeni yaptım ve yapmaya devam edeceğim.

Bölge sorunlarının çözümünde arkadaşlarımıza her zaman  yardıma koştum,görevden kaçmadım ”diyen Şimşek” Halkın iradesini yansıtan Parlamentonun  öneminin ön planda olacağı  önümüzdeki seçimler çok zor geçecek.Tüm partiler  son kozlarını ortaya koyacak.

Bu seçimde başarılı olmak için  biz  de hazırlıklı olmalıyız .Hiç bir şaibesi olmayan, partisi için her türlü

 fedakarlığa hazır,siyasi donanımlı bu bilince sahip  kimselere  partimizde ihtiyaç var.Son siyasi gelişmeler bunu zorunlu hale getirdi.

Ana Muhalefet, iktidara talip bir parti  olarak, biz bu alanda çok duyarlı olmalıyız.

Deneyimli,donanımlı  kadrolarla  siyasete soyunmalıyız .

Genel Başkanımız Kemal Kılıçlaroğlu örneğini alarak siyaset yapmalıyız .

Tüm halkı temsil edecek  iktidara  talip bir parti için bu koşular önemli.Partimizin her kademesinde görev alacak arkadaşlarımızın siyaseten donanımlı,bilinçli  her türlü soruya  cevap  verecek  konumda olmaları gerek.

Bu görevlere soyunanların birer projeleri  olmalı ,halka bunları anlatmaları gerekir.

Halkımız ekonomik sıkıntılar içinde . Bu alandaki çözüm yolları konusuna  halkımız bize soracak.

Onlara cevapta hazırlıklı olmalıyız.Bunun için partimiz tek yürek halinde  mücadele etmeli . grupçu hareketler halka güven vermez..

Parti ilkeleri etrafında kenetlenmeliyiz.Başkalarını desteği ile bu göreve soyunanların CHP’ye yararı olmaz.Şunu kabul etmeliyiz ki, bu seçim köprüye girişte son çıkış konumunda,  bunu dikkate almalıyız.

Ben çalışmalarımda  halkımızın ayağına gideceğim, gitmedik köy ve kahve bırakmayacağım.Bu bize oy verir veya vermez diye düşünmeyeceğim” dedi.

Milletvekili aday adaylığı görevini ilk olarak açıklayan Şadan Şimşek partisi tarafından nasıl değerlendirilecek,onu da zamanı gelince göreceğiz.Bu göreve soyunduğunu açıklayan ilk siyasetçi olması onun bu konuda iddialı olduğunu gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.