Son zamanlarda  hükümetin yaptığı  zamları  halka  duyurmak amacıyla  Ana Muhalefet Partisi CHP  81 il merkezinde  toplantı yaparak  akıllarınca zamları protesto etti.Yanlarına birkaç kişiyi de alarak yapılan göstermelik eylemlerle halkı kandıramazsınız.

Sizin yanınızda bu zamlardan etkilenen halk olmadığı  bu ve  benzeri girişimler halktan ilgi görmüyor.

Bu türde az katılımlı protestoları bugüne kadar çeşitli meslek kuruluşları  sendikalar denedi .Halk bunlara gülüp geçti.Sen  bugün halkın bir yanda geçim sıkıntısı, diğer taraftan kavurucu sıcakların olduğu bir zamanda halkın karşısına çıkma yerine odalarınızda seslerinizi topluma doyurma girişiminizden partilileriniz dahil kimsenin haberi olmadı.

----------------

HALK TEPKİ GÖSTERMELİ 

CHP son  seçim mağlubiyeti sonrası şoktan henüz kurtulmuş değil .Yanlış üzerine yanlış yapılıyor. Böyle giderse halkın güvenini iyice kaybedecek.Bunu önlemek için tabanın üst yönetimlere seslerini duyurması tepki göstermesi  gerekir.

Böyle kısır çekişmelerle partiye büyük zarar veriliyor.Bunu gören medya bülbülleri de partiyi karalamak için ellerinden geleni yapıyor.

Buna CHP trolleri de dahil.

Hiç bir partide olmayan bu hizipleşme ,iç çekişme ile halka nasıl güven vereceksiniz.Kendinizi aldatmayın.Böyle devam ederseniz iyice sarsılan siyasi yaşamınız çocuklarınıza bırakacağınız kötü anılarla son bulur.Her ne hikmetse CHP bu hizipleşme hastalığından bir türlü kurtulamadı .CHP’yi kötülemek, muhalefet yapmak için diğer siyasi partilere ihtiyaç yok.Onlar bu görevi kendileri yerine getiriyor.

------------------

MECLİSİN SON TOPLANTISINDA CHP’LİLER NEDEN YOKTU?

Bir taraftan hükümetin icraatına karşı laf edeceksin diğer yandan  Torba Yasanın görüşüldüğü bir  önemli toplantıya katılmayacaksın.

Böyle halk temsilciliği olmaz.Azınlıkta olabilirsin öyle de olsa sen mecliste  bulunup tavrını koyacaksın.Oh ne  ala “harç bitti inşaat paydos”  olmaz.

Halk fedakarlık yapıp sizlerin yüksek maaş almanızı sağlıyor.Onu hak etmeniz lazım.

--------------

BARAN  YAZGAN TOPLANTIYA KATILDI  EDİZ ÜN  YOKTU

Yetkililerden aldığım bilgiye göre Edirne Milletvekili Baran Yazgan  toplantıya katılıp Torba Yasa’ya ret oyu vermiş.Vazifesini yerine getirmiş.Diğer CHP milletvekilimiz ise toplantıya katılma gereğini duymamış.Sanki çok önemli bir görevi varmış gibi meclise gelmeye gerek görmemiş.Şunun şurasında göreve başlayalı ne kadar oldu.Siz şimdiden böyle tavır içinde olursanız halka nasıl güven vereceksiniz.Biz mahalli basın olarak bir gözümüz Ankara’da vekillerimizde olacak.Seçip gönderdiğimiz kişilerin çalışmalarını, durumlarını kontrol etmek görevimiz.Sadece CHP değil diğer partili milletvekillerimizi de izlemek zorundayız.Amacımız onların  daha yararlı işler yapmasına katkı yapmak.Bu arada eksiklerini de kamuoyuna duyurmak olmalı.Bu tavrı ile Ediz Ün bir  eksi puan aldı . Diğer vekillerin durumunu da öğrenip köşemde  gündem getireceğim.Nokta….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.