Profesyonel futbolla yakın ilgimin olmadığını her fırsatta ifade etmişimdir.
Ancak insanın kendi yaşadığı şehrin futbol kulübü, bir başarı yakaladıysa, o zaman durum ister istemez farklı oluyor.
Bugün için; Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü, Trakya’nın 14 seçilmiş futbol kulübüyle yarıştığı maratonda son 3 maça lider olarak girdi.
Böylesine bir durum, insanda ister istemez bir heyecan yaratıyor. Çünkü söz konusu kulüp, Edirne’min kulübüdür ve her haliyle beni de çok yakından ilgilendirmektedir. Çünkü ben bir Edirneli olmanın ötesinde, Edirnespor Kulübü’nün marşının söz yazarı ve bestekarıyım da…
Geldiğimiz bu aşamada, öncelikle Belediye Başkanı Sn. Recep Gürkan’ı kutlamak gerekiyor. Çünkü çeşitli parasal zorluklarını yenememiş olan bir Edirnespor, neredeyse liglere havlu atacak durumdaydı.
Başkan Recep Gürkan’ın gösterdiği ilgi ve iltimam sayesinde; Edirnespor bugün Trakya genelinde adından saygıyla bahsedilen bir Futbol Takımı haline gelmiştir.
Edirnespor bugüne kadar gösterdiği başarıyı, ben inanıyorum ki; son 3 maçında da gösterecek ve ait olduğu ligi şampiyon olarak tamamlayacaktır.
Edirnespor’un şampiyonluğu, hiç tartışmasız Edirne’mizde bir bayram havası estirecektir.
Şampiyon kulübümüz adına törenler düzenlenecek, ödüller verilecektir.
Ben bu aşamada Sn. Belediye Başkanımızdan şunu istirham ediyorum:
Edirnespor adına yazdığım marşın bu törenlerde hak ettiği yerde ve de hak ettiği değerde çalınıp söylenmesini istiyorum.
Bu konuda Edirne Belediyemizin Bandosu, çok donanımlı bir müzisyen topluluğuna sahiptir. Sn. Başkanımızın vereceği direktif ile bandomuzun eşliğinde en az 6-8 kişiden oluşan bir koro, bu marşı seslendirirse; Edirneliler olarak bize çok büyük bir heyecan verecekler ve şampiyonluk havasına renk katacaklardır.
Edirnespor’umuzun şampiyonluğu kutlu olsun. Başarıda payı olan başta Belediye Başkanımızın Sn. Recep Gürkan olmak üzere; Kulüp Başkanı Savaş Üner’i ve futbol ekibinin sporcularını yürekten kutluyorum. Daha büyük başarılara erişmelerini diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.