Öncelikle Öğretmenini bağışla çünkü her yıl Nisan ayı geldiğinde köşemde seni anma yazımı yazmayı gecikmeli yapıyorum. 8 Nisan 2012 tarihinde kaybetmiştik seni. Rahatsızlığım nedeniyle yaşam standardımda meydana gelen olumsuzlardan biri de unutkan olmak demek ki.Yoksa benim 1964 yılında Meriç İlçesinin Akçadam Köyünde başladığım Öğretmenlik mesleğimin ilk öğrencileri arasında olan ve asker arkadaşı olan babalarımızın samimiyeti nedeniyle benim ismimin verildiği Melih’i unutmam mümkün mü? sevgili öğrencim ve adaşım Melih Akın’ı rahmetle ve özlemle anıyorum.

12 yıl önce kaybetmiştik onu.Uzun süredir kanserle mücadele eden ve hayatını kaybeden Akın, Muradiye Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmişti.Cenaze törenine, Edirne Valisi Gökhan Sözer, CHP Edirne milletvekilleri Recep Gürkan, Kemal Değirmendereli, Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ile Akın’ın ailesi ve dostları katılmıştı.

Onunla ilgili unutamadığım ve daha önce yazmış olmama rağmen yine yazmak istediğim bir anımı sizler ile paylaşmak isteri.o zaman hemen her toplantısını ETV adına takip ettiğim İl Genel Meclisinde çekim yaparken gündem dışı söz alan Melih, beni kürsüye davet ederek elimi öptü ve bir öğrencinin İlk Okul Öğretmenini en güzel şekilde anlatan cümlelerle ve güzel sözlerle beni onere etmişti.

Ve sevgili Orhan Doğan da bu olayı bu fotoğrafları da koyarak haber yapmıştı.

İki Melih’te bundan son derece memnuniyet ve mutluluk duymuştuk o gün.Ruhun Şad mekanın cennet olsun sevgili Melih.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.