EDİRNE'DEN AFRİN'E SELAM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan Edirne'ye gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Afrin'de görev yapan kahraman Mehmetçiğe selam gönderdi.

EDİRNE'DEN AFRİN'E SELAM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan Edirne'ye gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Afrin'de görev yapan kahraman Mehmetçiğe selam gönderdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Şubat 2018 Perşembe 10:24
EDİRNE'DEN AFRİN'E SELAM

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, AK Parti Edirne İl Binası'nda partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Karacan, topraklarımızda gözü olanlara gözdağı vererek, “Bizim hiç kimsenin toprağında gözümüz yok ama bizim topraklarımızda gözü olanların da Allah'a çok şükür gözünü oymaya gücümüz de var, kudretimiz de var, liderimiz de var her şeyimiz var.” dedi. Karacan ayrıca, “Buradan Afrin'de tüm sınırda görev yapan Mehmetçiğimize de Türkiye'mizin bir ucu olan Edirne'den selam göndermek istiyorum.” diyerek Afrin'de görev yapan kahraman Mehmetçiğe selam gönderdi. 
    AKMEŞE: “HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA EDİRNE'YE ÖNEM VERİYORLAR”
    AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Edirne'de gerçekleştirilen toplantıların Edirne'ye her zamankinden daha fazla önem verildiğini ifade ederek, “Genel Başkan Yardımcımızın Edirne'ye teşriflerinden, özellikle de bu süreçte partimizi de ziyaret etmelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Afrin'de operasyona giren Mehmetçiğimize, güvenlik güçlerimize Allah güç ve kuvvet versin. Geçen hafta ekonomi işleri başkanlığımızın, bu hafta da sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanlığımızın Edirne ziyaretleri ve hem teşkilatlarımızla hem de STK'larla toplantılarını yapıyoruz. Şu da gösteriyor ki bu süreçte hem Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, hem de genel merkezimiz bu süreçte her zamankinden daha fazla Edirne'ye değer ve önem veriyorlar. Biz bu toplantılarda genellikle Edirne'nin sorunlarını, önceliklerini tartışacağız. İlk önce teşkilatlarımızla buluşuyoruz. Öğleden sonra da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceğiz. Sayın başkanımız bizi ve STK'ları dinledikten sonra aldığı bilgileri Sayın Cumhurbaşkanımıza iletecek. Bu Edirne için çok önemli. Özellikle biraz sonra yapacağımız STK'larla ilgili toplantılarda Edirne'nin öncelikli sorunu neyse onların öne çıkması ve çözümü için de başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ve bizim parti kurumlarımızın bu işi takibi çok önemli. Genel merkezimizin Edirne'ye verdiği bu önemden dolayı başkanımızın nezdinde bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
    AKMEŞE: “HEDEFİMİZ 2019 SEÇİMLERİNDEN BAŞARIYLA ÇIKMAK”
    Hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu belirten Akmeşe, “Kongrelerimizi bitirdik. Şu anda bir tek gençlik kolları ve kadın kolları il kongrelerimiz kaldı. Bundan sonraki hedefimiz çok çalışmak.  Bunu hep söylüyorum. Sadece çalışmakla olmuyor, en çoğunu yapmalıyız. Bilhassa Edirne için. Gerçekten burada diğer illere göre oy oranlarımız daha düşük. İnşallah hedefimiz 2019 seçimlerinde hem yerelde hem de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Edirne'den başarıyla çıkmak. Bütün çalışmalarımız ve hedeflerimizi buna odaklandırdık. Bütün çalışma arkadaşlarıma ve teşkilatıma güveniyorum. İnşallah 2019'u Edirne'de bu sınavı başarıyla geçeceğiz.” ifadelerini kullandı. 
KARACAN: “TÜRKİYE ARTIK DIŞA BAĞIMLI BİR ÜLKE DEĞİL”
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Edirne'yle ilgili sorunları dinlemeye geldiklerini söyleyerek, “Öncelikle STK'larla buluşmadan evvel dava arkadaşlarımız olan teşkilatımızı ziyaret etmemiz lazımdı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak bugün teşkilatımızın siz değerli mensuplarıyla, makam ve görevi ne olursa olsun bir arada olmak son derece mutluyuz. Teşkilatımızdaki kongre süreçlerini görüyorsunuz. Biz de çok şükür sandalyeler uçuşmuyor. Biz de çok şükür birbiriyle dalaşma yok, birbirine saygısızlık yok, bağırma, çağırma yok. Bu bir bayrak değişimidir. Her makam için geçerlidir bu. Mühim olan bu davaya hizmet edenlere destek olmak. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini biliyorsunuz. Türkiye artık eskisi gibi dış ülkelere bağımlı bir ülke de değil. Çevresiyle, komşularıyla dostluk içerisinde geçinirken, gücünü halktan alan, gücünü halkıyla beraber tüm dünyada ispatlayan bir ülke. Eskiden komşularımıza dahi yeri geldiği zaman muhtaçken bugün Türkiye kendi helikopterini, denizaltısını, gemisini üreten, yakında da kendi arabasını yapabilecek hale geliyor.” şeklinde konuştu. 
KARACAN: “TÜRKİYE ARTIK BÜYÜK BİR DEVLET”
    Karacan Türkiye'nin birçok şekilde önünü kesmeye çalıştıklarını ama başaramadıklarını ifade ederek, “AK Parti iktidarının bu 16 yıllık serüveninde birçok sefer önünü kesme gayretleri oldu. Parti kapatmasından tutun, 17-25'i, MİT TIR'larını, gezi eylemlerini yaşadık. Daha sonra en önemlilerinden bir tanesi 15 Temmuz hain FETÖ terör örgütünün kalkışmasını yaşadık. Ne yaptılar? 'Biz bunlarla Ak Parti'yi durduramadık ama biz bir şekilde durdurmamız lazım' dediler. Şehitlerimiz, gazilerimiz oldu ama yine durduramadılar. Daha sonra 'bu sefer de ekonomiyle oynayalım da, acaba ekonomi üzerinden Türkiye'ye alt edebilir miyiz?' düşüncesine girdiler. Peki ne oldu? Türkiye 2017'nin ilk çeyreğinde yüzde 11,1 büyüdü. Türkiye artık ekonomisiyle, her türlü güçleriyle büyük bir devlet. Uluslararası büyük bir devlet olma yolunda da her zaman bir kat daha ilerliyor. Bu durum komşularımızın, müttefiklerimizin hoşuna mı gidiyor? Liderimiz sayesinde biz, onunla beraber yürüyen yol arkadaşlarımız sayesinde biz çok farklı yerlere geldik ülke olarak. İnşallah bunu devam ettirecek olan, bununla beraber yol alacak olan dava arkadaşlarımıza da minnettarız.” dedi.
    KARACAN: “TÜRKİYE'NİN BİR UCUNDAN MEHMETÇİĞE SELAM”
    Karacan, Afrin'de görev yapan Mehmetçiğe Edirne'den selam göndererek, “Ülkemizin gündeminde Afrin'e gerçekleştirilen 'Zeytin Dalı Harekatı' var. Biz şunu açık yüreklilikle söyleyebiliriz. Bizim hiç kimsenin toprağında gözümüz yok ama bizim topraklarımızda gözü olanların da Allah'a çok şükür gözünü oymaya gücümüz de var, kudretimiz de var, liderimiz de var her şeyimiz var. Amacımız ülkemiz sınırlarını korumak. Ülkemiz sınırları içerisinde olan vatandaşlarımızın hakkını, can güvenliğini, mal güvenliğini korumak. Liderimizin de amacı gayesi bu. İnşallah bu Afrin operasyonunda da başarıya erip, ülkemizin sınır, mal ve can güvenliği için başarıyla çıkacağımıza canı Casinomaxi gönülden inanıyoruz. Bunun en önemli amaçlarından birisi de ülkemizde bulunan 3 milyon Suriyeli kardeşlerimizin kendi topraklarına yeniden dönmelerini sağlamak. Bizim en önemli görevlerimizden birisi bu. Hiç kimsenin, bir kişinin dahi bağrına basmadığı dönemler 3 milyon Suriyeliyi bu kadirşinas Türk halkı bağrına bastı. Buradan Afrin'de tüm sınırda görev yapan Mehmetçiğimize de Türkiye'mizin bir ucu olan Edirne'den selam göndermek istiyorum. Allah onların güçlerini aziz eylesin, güçlerine güç katsın.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.