Flaş Haber
Kapat

“GENÇLER POLİTİKANIN DIŞINDA KALMAMALI”

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı ve CHP Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kutay Özköse, CHP'de gençlerin etkinliğini daha üst düzeye yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

“GENÇLER POLİTİKANIN DIŞINDA KALMAMALI”

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı ve CHP Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kutay Özköse, CHP'de gençlerin etkinliğini daha üst düzeye yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Şubat 2018 Perşembe 10:19
“GENÇLER POLİTİKANIN  DIŞINDA KALMAMALI”

    CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Kutay Özköse, Gençlik Kolları Kurultayında merkez yönetimine seçilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır CHP Gençlik kollarında görev yapıyorum. Parti tabanından geldim. Bugüne kadar her kademede görev aldım. Geçtiğimiz hafta yapılan Edirne İl Gençlik Kolları seçiminde Edirne Gençlik Kolları Başkanı seçildim. Daha sonra partimizin genel merkezinde yapılan tüm illerin gençlik kolları başkanlarının katıldığı seçimde CHP Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kuruluna seçildim. Bu uzun yıllardır Edirne'de olmayan bir görevdi.  Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Bu görevi daha Jokerbet önceki yıllarda da arzu ettik fakat gerçekleşmedi. Bize nasip oldu.” dedi
    “CHP EDİRNE ÖRGÜTÜ, ÜLKE GENELİNDE BAŞARILI BİR ÖRGÜT”
    Kendisinin bu göreve seçilmesinin Edirne parti örgütünce çok önemli bir başarı olarak karşılandığını, herkesi gururlandırdığını ve onurlandırdığını belirten Özköse, “ CHP Edirne örgütü ülke genelinde çok başarılı bir örgüttür. Alınan oy oranı da bunu gösteriyor. Bizim dileğimiz bölgemizden, partimizin üst yönetim kurullarında bir veya iki kişinin bulunması gerektiği kanısındayım. Edirne bunu hak etti. Bu konuda çalışmalarımız bugünden sonra daha hızlı devam edecektir.” dedi. 
    “GENÇLER APOLİTİK”
    Bugünkü gençlerin politikaya sıcak bakmadığını, gençlerin apolitik yapıya sahip olduğunu belirten Özköse, “ Aslında geleceğimizin en büyük güvencesi olan gençlerimizin politikadan uzak durmaması gerekir. Atatürk ülkemizin geleceğini biz gençlere emanet etmiştir. Bu görevi yerine getirmek için gençlerimiz ülke yönetiminin her kademesinde söz sahibi olmaları gerekir. Gençlerimiz hangi partiye mensup olursa olsun veya hiçbir siyasi partiye ilgi duymasa da geleceklerini güvenceye alması için siyasetle ilgilenmesi gerekir. Biz gençlerimizi omuz omuza siyaset yapmaya davet ediyorum. Bizim arzumuz daha güçlü ve etkin bir gençlik yaratmaktır. Çalışmalarımız bundan sonra bu doğrultuda olacaktır. Böylece gençlik örgütümüzün Edirne'de ne kadar etkin olduğunu göstereceğiz.” dedi. 
    “GENÇLER SİYASETTE DAHA AKTİF OLACAK”   
    Gençlik kolları olarak kısa vadeli hedeflerinin gençlik arasında CHP politikasını daha yaygınlaştırmak olduğunu belirten Özköse “  Gençlik Merkez Yürütme Kurulu olarak Genel Başkanımızla birlikte daha etkin çalışma, daha politik söylemlerle ülke gündemi belirleyip bu alanda neler yapabileceğimiz konusunda projeler yapıp bunu gerçekleştireceğiz. Biz inanıyoruz ki, siyasi partilerin en etkin birimi gençlik kollarıdır. Bizler bu inancı güçlendirmek gençlerin partimizdeki etkinliğini daha üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum.” dedi.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.