Sevgili okuyucular; bizim siyasi partilerimiz Demokrasimizin vazgeçilmez organları. Son yıllarda gösterdikleri normal olmayan davranışları ile, halkımızın gittikçe artan tepkisini çekmeye başladılar.Hele onların olmazsa olmazları, halkımızın vekilleri Milletvekillerinin fırsatçılığu ise artık ‘’pes’’ dedirtecek dereceye vardı.Seçmenin, ‘’Sana vekaletimi veriyorum, benim her türlü sosyal haklarımı korumak için seni Türkiye Büyük Millet Meclisinde görevlendirdim.’’diyerek, onları haklarını korumak için vekil tayin etmiş olması, bu zatı muhteremlerce bir gecede unutuluyor.

Görevlerini bir gecede unutuveren çok değerli milletvekillerimiz, sağcısı ile solcusu ile ‘’önce can’’ diyerek yine kanun teminatı adı altında kendilerine hem yüksek bir maaş zammı ve hem de bayram ikramiyesi adı altında önemli bir zammı uygun gördüler. Sanki bu ülke sadece onlarınmış! Sanki bu ülke onların işyerleriymiş gibi, bunu diledikleri gibi kullanma hakkını kendilerinde buluyorlar. Bu olayın ilginç tarafı nedir biliyor musunuz? Mecliste birbirleri ile her konuda didişen CHP, AKP, MHP, HDP ve BDP milletvekilleri maaşlarına zam söz konusu olduğunda, aralarında itirazsız derhal anlaşıyorlar.

Bu işe en çok üzülen ise emekli vatandaşlarımız. Zira bu partilere en çok oyu veren emekli vatandaşlar, aldıkları çok düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ile sürünmeye terk edildiklerini iddia ederek,’’Bu durumumuzu partilerin ve milletvekillerinin vicdanlarına havale ediyoruz. Bizler yataklarımızda aç yatarken, kendileri tok yatıp nasıl uyuyup rahat edebiliyorlar? Önümüzdeki seçimi dört gözle bekliyoruz. Son sözümüzü artık orada söyleyeceğiz.’’ Şeklinde üzüntülerini belirtiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.