ACAR, İKİNCİ KEZ BAŞKAN

  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Edirne Şubesi Olağan Genel Kurulu, 1 Temmuz Cumartesi günü yapıldı. Üç yıl önce seçimi kazanarak ASKF Edirne Şube Başkanlığı’na seçilen İbrahim Acar, bu kez tek aday olarak girdiği seçimde 67 geçerli oy alarak tekrar başkanlık görevine getirildi.

ACAR, İKİNCİ KEZ BAŞKAN

  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Edirne Şubesi Olağan Genel Kurulu, 1 Temmuz Cumartesi günü yapıldı. Üç yıl önce seçimi kazanarak ASKF Edirne Şube Başkanlığı’na seçilen İbrahim Acar, bu kez tek aday olarak girdiği seçimde 67 geçerli oy alarak tekrar başkanlık görevine getirildi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Temmuz 2017 Pazartesi 18:59
ACAR, İKİNCİ KEZ BAŞKAN

                1 Temmuz Cumartesi günü Kocasinan Mahallesi’ndeki federasyon binasında ASKF Edirne Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimde önceki dönem başkanı İbrahim Acar kullanılan 67 geçerli oyun tamamını alrak tekrar başkan seçildi. 8 salon sporu kulübü ve bazı futbol kulüpleri yönetimde temsil edilmediklerini belirterek oy kullanmama kararı aldı. Toplam 72 oy kullanılırken 67 geçerli oy, 5 de geçersiz oy olduğu belirtildi.

                Genel Kurul Divan Başkanlığı’na Avukat Koray Uymaz, katipliğe Musa Sugözleyen, Divan Üyeliği’ne ise Serdar Döşlü seçildi. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Doğan tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Bilanço okundu. Bilanço ve raporlar ayrı ayrı ibra edildi. Gayrimenkul ve demirbaş alımı için yeni yönetime yetki verilirken yeni dönemde ASKF Edirne Şubesi bünyesinde Gençlik Kurulu oluşturulması kararı alındı.
                ASKF’DEN İHRAÇ EDİLDİ
                Basketbol Akademi Spor Kulübü, oyçokluğu ile ASKF Edirne Şubesi’nden ihraç edildi. İhraç talebinin gerekçesini okuyan ASKF Edirne Şube Müdürü, Basketbol Akademi Spor Kulübü Başkanı Hasan Şimşek’in sosyal medyada tutarsız paylaşımlar yaptığını, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve ASKF yönetimi hakkında olumsuz sözler söylediğini belirtti.

                BAZI KULÜPLER OY KULLANMAMA KARARI ALDI
                Trakya Akademi Spor Kulübü adına söz alan Murat Tertibim, yeni yönetimde salon sporlarının temsil edilmediğini söyleyerek salon sporuyla uğraşan 8 kulüp olarak oy kullanmayacaklarını ifade etti. Çarşıspor adına konuşan Çetin Mercan da yönetimde Yeniimaret, Yıldırım gibi kenar Çerez Politikası mahalle takımlarından temsilciler olmadığını belirterek 5 futbol kulübü olarak oy kullanmayacaklarını belirtti.
                ‘’EKSİĞİMİZİ, YANLIŞIMIZI YÜZÜMÜZE SÖYLEYİN’’
                ASKF Edirne Şube Başkanı İbrahim Acar, kenarda köşede konuşulmasın bir yanlış bir hata varsa gelip yüzümüze söylensin diyerek; “Biz bugüne kadar yaptıklarımızın hepsini siliyoruz. Yeni yönetimdeki arkadaşlarla daha iyi işler yapmanın hesaplarını yapacağız. Neler yaparız da Edirne’de sporu bir yere getiririz, bunun üzerine çalışacağız. Ben inanıyorum ki bundan sonra yönetimde beraber olacağımız arkadaşlar da bu işe kafalarını yoracaklar. İyi bir şeyler yapacağız. Yönetimde olmayan kulüp başkanı arkadaşlarımız da tabii ki fikirlerini bizlere gelip söylesinler, bizlerle sohbet etsinler, sıkıntılarını, dertlerini anlatsınlar. Sıkıntı ve dertlerini anlatırken sadece parasal yönünü değil, çektikleri diğer sıkıntıları da anlatsınlar. Biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olalım. Benim dönemimde, mesela ilk etapta şöyle bir şey düşünüldü. Biz oy verdik, o vermedi gibi şeyler benim için o önemli değildir. Verenler de vermeyenler de bizim kendi kulüplerimizdir. Ben inanıyorum ki bu 3 senelik dönemde daha güzel canlı bahis siteleri şeyler yapacağız ama sizlerin desteği şart. Sizler bizim yanımızda olacaksınız. Kenarda köşede konuşmayacaksınız. Geleceksiniz bizim eksiğimiz, yanlışımız varsa yüzümüze konuşacaksınız ki biz de hatamızı bileceğiz. Kahve köşesinde konuşulursa, biz hatamızı nereden bileceğiz, nereden öğreneceğiz. Gelin Edirne’nin sporunu bir yerlere getirelim.” ifadelerini kullandı.

                Acar’ın konuşmasının ardından seçime gidildi. Seçimde 72 oy kullanılırken 5 oy geçersiz sayıldı. 67 geçerli oyun tamamını alan İbrahim Acar, üst üste ikinci kez başkanlığa seçilmiş oldu.
                İBRAHİM ACAR’IN YÖNETİM LİSTESİ
                Emre Alp, Mesut Öztürk, Murat Boyacıoğlu, Yılmaz Eygül, Semih Çınar, Çağrı Muştu, Muzaffer Yıldırım, Sacit Arıcanlı, Tarık Aykız ve Yasin Nas.
 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.